Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Εδώ ..σκάσαμε στα..γέλια. Έδωσε ο..ηθικός αυτουργός το ..πράσινο ΦΩΣ .Γράφει ο ..πρωκτογλύφτης ……  
Με προσωπική εντολή Σαμαρά έγινε η σύλληψη του διοικητή του νοσοκομείου "Αγλαΐα Κυριακού" . Η διαφημιστική εταιρεία που είχε πάρει μέσω ΕΣΠΑ, τα δικαιώματα για την προβολή του νοσοκομείου, δεχόταν όπως φαίνεται πιέσεις από τον Χάρη Τομπούλογλου , για να πάρει ένα μερίδιο της τάξεως των 30.000 ευρώ για να μην τον ακυρώσει. Ο συγκεκριμένος φάκελος, μέσω νομικών κύκλων, είχε φτάσει εδώ και 15 μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου και γνώριζε και ο ίδιος ο Σαμαράς την υπόθεση για την οποία άναψε πράσινο φως! 

Δηλαδή ρε αρχικόπανοι; Έπρεπε …να δοθεί πράσινο φως για να συλληφθει ένα αρχιλαμόγιο; Xωρίς το πράσινο ΦΩΣ δεν θα γινόταν τίποτα;
Και σε πόσα άλλα….δεν δίνει το ..πράσινο ΦΩΣ;Μήπως έδωσε και ο… Μελισσανίδης το…..πράσινο φως,   αφού διατηρεί άριστες προσωπικές σχέσεις με το Λαμόγιο;  Μετά το πράσινο φως ….και αφού δόθηκε  η ανάλογη δημοσιότητα για αυτό , με καθυστέρηση πολλών ημερών η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφει από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, το λαμόγιο σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του αποΚόμματος.
 

 Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα εκδόθηκε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Το ερώτημα όμως παραμένει. Έπρεπε να συλληφθή για να τον διαγράψουν; Ο φάκελος-καταγγελία που είχε φτάσει στο Μαξίμου δεν έφτανε για να τον θέσουν εκτός της ΝΔ;Ακόμη βγήκε και ο ξεφτίλας …διοριστής ..Μπουμπουκος να καλέσει  το ομώνυμο ίδρυμα να ….παύσει άμεσα τον διοικητή του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», λέγοντας ….«Καλούμε το Ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού, το οποίο και τον έχει διορίσει, να τον παύσει άμεσα από Διοικητή και να ζητήσει την παραίτησή του από τη θέση του ισοβίου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και να προχωρήσει στην ταχεία αντικατάστασή του»,

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Σιγά μην πέσατε από τα… σύννεφα. Μαζί τον πίνατε τον..καφέ και μαζί τα ξεσκίσατε τα…. ιδρύματα παλιοκουφάλες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός Τουπούλογλου είναι?Αυτός με τις αδυναμίες του στα μαυράκια,που είχε γίνει θέμα πριν 15 χρόνια?

Ανώνυμος είπε...

Ναι ..γειά

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΡΑ ..... ????????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...