Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Τώρα πλάκα κάνετε ; Και ποιος θα ελέγξει τον..εισαγγελέα διαφθοράς ;



Όταν ένα βαρέλι δεν έχει  πάτο δεν λέγετε βαρέλι αλλά… λούκι η…. αποχετευτικός αγωγός. Σε αυτό είμαστε.
Τα πρακτικά της συζήτησης της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά θα καταθέσει σήμερα στις 13:00 στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράικου η βουλευτής του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σωθήκαμε.
Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, από το πρακτικά «προκύπτουν μείζονος ενδιαφέροντος στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση δικαίου, που πρέπει απαραιτήτως να συνεκτιμηθούν και με λοιπές εκκρεμείς ενώπιον της δικαιοσύνης υποθέσεις».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει επίσης ότι «το πάρτι εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων από τη μία, σε ευθεία αντιπαραβολή με το κλείσιμο των ναυπηγείων, το δράμα των απλήρωτων επί μήνες εργαζομένων, την παραγωγή και συντήρηση μιας επικίνδυνης και επισφαλούς κατάστασης στα ανασφάλιστα πια ναυπηγεία, αλλά και η τραγωδία με την οποία έρχεται αντιμέτωπος ο ελληνικός λαός, που πληρώνει, μεταξύ άλλων, ως "δημόσιο χρέος" αυτές τις σκανδαλώδεις συμβάσεις, δεν επιτρέπουν σε κανέναν να γυρνάει την πλάτη, να κοιτάει από την άλλη πλευρά ή να κλείνει το μάτι σε πρόσωπα και συμφέροντα που, αν μη τι άλλο, πρέπει και να ελεγχθούν και να λογοδοτήσουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...