Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Α..ρε μπαγάσα Μητσοτάκη τι έκανες. Μας έκατσες στον σβέρκο, ένα …..ακριβοπληρωμένο γουρούνι.



Αξιοσέβαστες καταθέσεις, 27 οικόπεδα και ακίνητα, χρεόγραφα, αλλά και δύο αυτοκίνητα έχει δηλώσει το χοντρογούρουνο ο Βενιζέλος για το οικονομικό έτος 2012.
Εμφανίζει φανερά εισοδήματα ύψους 94.310 ευρώ από την βουλευτική αποζημίωση και μηδενικά από άλλες πηγές. Τα εισοδήματα της συζύγου του ανέρχονται σε 55.607 ευρώ.

Οι καταθέσεις του σε τράπεζες. Εμφανίζει καταθέσεις ύψους 1.633.054 ευρώ, 84.444 λιρών Αγγλίας, 129.000 δολαρίων.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου...


Ξέρετε όμως πόσα θα μας κοστίσει τον επόμενο χρόνο ο άχρηστος πολιτικός  ; Το πολιτικό γραφείο του θα κοστίσει στους φορολογουμένους 363.000 ευρώ όταν οι μνημονιακές περικοπές των δημοσίων δαπανών κοστίζουν ζωές φορολογουμένων.
Όπως προκύπτει από την σχετική απόφαση στις 363.000 ευρώ περιλαμβάνονται δαπάνες για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του πολιτικού γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, υπερωρίες (περίπου 40.000 ευρώ), διάφορα είδη επιδομάτων (από αυτά που … καταργήθηκαν), μέχρι και επίδομα θέσης ευθύνης μιας και είναι ..τεράστιες οι ευθύνες που έχει αναλάβει  . Αντιπρόεδρος δεκανίκι  είναι αυτός δεν είναι παίξε-γέλασε…

Αν κάποιος μπει στον κόπο να ερευνήσει ποιο είναι το παραγόμενο έργο από το γραφείο του για το οποίο πληρώσαμε τους τελευταίους πέντε μήνες του 2013, περίπου 250.000 ευρώ και θα πληρώσουμε (αν δεν υπάρξει ….ατύχημα) ακόμα 363.000 ευρώ για το 2014, τον περιμένει μια μεγάλη απογοήτευση. Όπως φαίνεται στο σχετικό ντοκουμέντο, από την ημέρα που συστάθηκε το πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου κ. Βενιζέλου, στις 29/7/2013, μέχρι και σήμερα, ασχολήθηκε με διορισμούς για την στελέχωσή του και με την χορήγηση ενός κινητού τηλεφώνου, είναι πραγματικά τεράστιος φόρτος εργασίας που δικαιολογεί τις δαπάνες λειτουργίας του πολιτικού γραφείου του κ. αντιπροέδρου.

Έτσι, στην Ελλάδα της μνημονιακής λιτότητας που με την υπογραφή του και την ρητορεία του στηρίζει ο κ. Βενιζέλος, σε ότι αφορά όμως τον ίδιο υπάρχει πάντα η πολυτέλεια να έχει πολιτικό γραφείο ως αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως, πολιτικό γραφείο ως υπουργός Εξωτερικών και πολιτικό γραφείο ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αλλά και πολιτικό γραφείο ως βουλευτής. Πολιτικά γραφεία να φάνε κι΄ οι κότες…

Πάντως δεν είναι διόλου απίθανο να διαβάσουμε κάποια μέρα ότι αποφάσισε να δημιουργήσει και ένα πέμπτο πολιτικό γραφείο που θα έχει ως αποστολή να συντονίζει τα πολιτικά του γραφεία. Κατά τα άλλα η αναδιάρθρωση των θεσμών και του δημοσίου γίνεται με περικοπές και απολύσεις.

μας σελίδα. Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...