Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τους… έγραψε και τον δι..έγραψαν .Σύμφωνα με πληροφορίες, το φτωχαδάκι ο Λιάπης, ήταν άφαντος από χθες. Λες και είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Κανείς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει στα διαμερίσματα του στο Χαλάνδρι και την Κηφισιά. Οι δημοσιογράφοι μάταια τον αναζητούσαν στο κινητό του. Εξάλλου ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο σήμερα το πρωί, όπου πήγε μόνο ο συνήγορός του ο οποίος ζήτησε και έλαβε αναβολή της δίκης. Η σημερινή του απόφαση να μην προσέλθει στο δικαστήριο προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Μαξίμου, από το οποίο προήλθε και η εντολή για την οριστική του διαγραφεί από τη Ν.Δ..
Τράνσιτ πτήση
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λιάπης πήρε την πτήση 204 της Qatar Airways,  στις 18.40 το απόγευμα της Τετάρτης και με ενδιάμεσο προορισμό την Ντόχα του Κατάρ έφτασε στην εξωτική Μαλαισία που… φημίζετε για την παιδεραστία της , όπου διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο.
Βεβαίως ο συνταξιούχος πρώην υπουργός και βουλευτής δεν θα μπορέσει να απολαύσει για πολύ τις διακοπές του, καθώς στις 30 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει επιστρέψει προκειμένου να δώσει το παρών στο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...