Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η ..ευτυχία το να είσαι …συνταξιούχος… πολιτικόςΕκτός από τον μισθό της ευρωβουλευτού, διαθέτει 23 Ακίνητα, 9 βιβλιάρια καταθέσεων με 82.000 συνολικά ευρώ και παίρνει σύνταξη 18.576 ευρώ τον χρόνο από το ΤΣΑΥ (Ταμείο Συντάξεων και Αυτασφάλισης Υγειονομικών) νύν ΕΤΑΑ. 

Ο λόγος για την 62χρονη Ευρωβουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία τσεπώνει άλλα 3.965 ευρώ τον χρόνο από το χρεοκοπημένο Ελληνικό Κράτος ως επίδομα παραπληγικού, επειδή δεν φρόντισε το ζάχαρό της και της κόψανε το πόδι πριν 6 χρόνια!..

Είναι τόσος ο ανθρωπισμός της Μαριέττας, που με τέτοια περιουσία άφησε να μπει φυλακή
για χρέη ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της μοναχοκόρης της, Παναγιώτης Κουτσίκος, στον οποίο αρνήθηκε να δώσει έστω και ένα ευρώ. 

Την ίδια ώρα, αυτή η κυρία που δεν δίνει τ’ αγγέλου της νερό, προτρέπει τους πεινώντες και διψώντες Έλληνες να περιθάλπουν τους Λαθρομετανάστες, διότι αυτό δίδαξε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός και αποκαλεί «συσσίτια μίσους» τις διανομές τροφίμων που κάνει η Χρυσή Αυγή μόνο σε Έλληνες!.. 

Πρόκειται για κατάντια: Μία πρώην υπουργός Παιδείας με τόση περιουσία και τεράστια έσοδα να καταδέχεται να παίρνει επίδομα παραπληγικού, επειδή από δική της υπαιτιότητα και λαιμαργία της ανέβηκε το ζάχαρο και της κόψανε το πόδι. 

Ας μάθει κάτι η «ανθρωπίστρια» Μαριέττα: Με την πείνα που βασιλεύει στην χώρα, χιλιάδες Έλληνες θα δεχόντουσαν ευχαρίστως να κόψουν το ένα τους πόδι, ή να κολλήσουν Aids, αν ήσαν βέβαιοι ότι θα λάβουν κι αυτοί 4.000 ευρώ τον χρόνο ως παραπληγικοί ή 10.000 ευρώ ως Εητζιανοί…"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

*Απο το άρθρο: Η Μαριέττα και η Ευρώπη

Μα καλά, κυρία Μαριέττα, αυτές την στεναχώριες έχετε τώρα; Δεν σας στενοχωρεί, άς πούμε, ότι είναι στις φυλακές του Κορυδαλλού εδώ και έναν μήνα περίπου, ο πρώην σύζυγός σας και πατήρ της μοναχοκόρης σας; Για την Ευρώπη ενδιαφέρεστε και ομιλείτε "ευρέως", αλλά ο τέως μεγαλοεπιχειρηματίας κύριος Παναγιώτης (Κουτσίκος), για χρέος 80.000 "ψωροχιλιάδων" ευρώ είναι... "μέσα"! Και όμως δεν έχει ούτε το 1/8 να καταβάλει, ήτοι 10.000 ευρώ, για να βγει, όπως προβλέπει ο νόμος και να τα δώσει στον ιδιώτη που τα χρωστάει! Δεν τον "σκέπτεσθε" καθόλου, εκεί στην Ζ΄ Πτέρυγα; Και προβλέπεται, λέγεται, ότι θα "κάτσει" κανένα εξάμηνο;

http://ethniki-eteria.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9536.html
Πολλοί πολιτικοί μας για να φτάσουν στο τελευταίο σκαλί της πολιτικής που είναι το βουλευτιλίκι και το Υπουργιλίκι , έχουν περάσει από διάφορες άλλες κοινωνικές θέσεις για τις οποίες προβλέπεται σύνταξη.

1. Ένας βουλευτής όταν κλείσει δύο βουλευτικές θητείες δικαιούται σύνταξη.

2. Ένας ευρωβουλευτής δικαιούται σύνταξη με μια θητεία.

3. Αν έχει περάσει από Δήμαρχος – Νομάρχης- Περιφερειάρχης , δικαιούται σύνταξη.

4. Αν έχει περάσει από Γ.Σ.Ε.Ε. δικαιούται σύνταξη.

5. Δικαιούται σύνταξη από το επάγγελμα του .

Για παράδειγμα:

1. Η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ προηγείται με 4 συντάξεις ( Επαγγελματική-αυτοδιοικητική – βουλευτική-ευρωβουλευτή)

2. ( Επαγγελματική-αυτοδιοικητική - βουλευτική) ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ –ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ - ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ..κλπ (3 Συντάξεις )

3. ( Επαγγελματική-ευρωβουλευτή- βουλευτική) ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ-ΔΗΜΑΣ-ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ-ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ- ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ- ΠΟΤΑΚΗΣ...κλπ (3 Συντάξεις ).

4. ( Επαγγελματική-συνδικαλιστική- βουλευτική) ΠΟΥΠΑΚΗΣ-ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ-ΠΙΠΕΡΙΑΣ-ΜΑΝΩΛΗΣ- ΜΑΚΡΥΠΗΔΗΣ ,,κλπ. (3 Συντάξεις ).

5. ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

Αν υποθέσουμε ότι η κάθε σύνταξη είναι 3.500Χ3=10.500 ευρώ/μήνα, τότε μιλάμε για πολίτες άλλης μεταχείρισης που φροντίζουν οι ίδιοι για τον εαυτόν τους…
Περισσότερα. εδω:

http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2012/02/blog-post_3754.html
Ο ανιψιός του Μανιτάκη παίρνει 5 μισθούς από το Δημόσιο!
(ΦΕΚ & ΛΟΙΠΑ
ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά πέντε θέσεις στο Δημόσιο έχει ο ανιψιός του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκη.

Και η μία από αυτές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο γραφείο του Υπουργού…

Συγκεκριμένα ο Μπ. Κουταλάκης (γιος της αδελφής του Υπουργού)εμφανίζεται ως Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης (και σεβαστού Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου), είναι στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διδάσκοντα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας, στην Ένωση Περιφερειών και στην Κοινωνία της Πληροφορίας.

Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Μπ. Κουταλάκης είναι Λέκτορας Διοικητικής Επιστήμης Πανεπιστημίου.

Στην Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (http://www.ktpae.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=561&Itemid=42)..

Στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης διορίσθηκε στις 18 Ιουλίου από τον (θείο του) Α. Μανιτάκη, ως μέλος της Ομάδας Εργασίας που έχει ως αντικείμενο την εκπόνηση των κριτηρίων για την αξιολόγηση των δομών της Δημόσιας Διοίκησης, την συνεργασία με την γαλλική ομάδα δράσης (task force) και την υποβολή προτάσεων. Πρόεδρος της επιτροπής ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Στεφάνου, ο οποίος στα χρόνια της υπουργίας Ραγκούση είχε διορίσει τον Μπ. Κουταλάκη σε πολλές επιτροπές…

Στην Ένωση Περιφερειών διορίσθηκε στις 2 Απριλίου 2012 από τον Περιφερειάρχη Γ. Σγουρό στην Στρατηγική Διευθύνουσα Ομάδα προκειμένου να ασχοληθεί με τον Οδικό Χάρτη για τις μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση, που καταρτίζεται με την τεχνική βοήθεια με την Γερμανία και τηνTask Force της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο Υπουργείο Παιδείας διορίσθηκε στις 24 Ιουνίου 2011 από την τότε Υπουργό Α. Διαμαντοπούλου στην επιτροπή αποτίμησης του συγγραφικού έργου των υποψήφιων σχολικών συμβούλων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο διδάσκει στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών (http://www.eap.gr/view.php?artid=564).


http://www.logiosermis.net/2012/09/5_22.html

 

Άλλος για το… εκατομμύριο ; Ψεύτης ο Τσουκαλάς! Το εκατομμύριο το πήρε από το ΤΤ και το δημόσιοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...