Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Δεν μπορείς κυρά μου να εκθέτεις το υιό Σαμαρά .Στην χούντα θα το έκανες για τον γιο του Ιωαννίδη ; Ίδιες εποχές ζούμε. Είσαι τυχερή που δεν πας στο..Ε.Α.Τ-Ε.Σ.Α


                   Απέλυσαν την καθηγήτρια που είχε τσακώσει το γιό του πολιτικά απένταρο Σαμαρά να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, όχι λάθος αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο της ΝΔ, ο γιός Σαμαράς απλά αντέγραφε. Όταν τον κατάλαβε η καθηγήτρια του και τον κάλεσε να σταματήσει να αντιγράφει, ο γιός Σαμαρά με το ύφος του πατέρα του συνέχισε να αντιγράφει νιώθοντας την μπέρτα της εξουσίας να τοy διασφαλίζει ότι κανείς δεν θα τον πειράξει.

                  Η αξιοπρέπεια της καθηγήτρια έναντι της αναξιοπρέπειας των Σαμαραίων  ήταν η πράξη που οδήγησε στην εκδικητική απόλυση της καθηγήτριας από τον διευθυντή του Κολεγίου και αδελφό του πολιτικά απένταρου Σαμαρά. Ο διευθυντής και αδελφός του Σαμαρά είχε εμπλακεί τις πρώτες κιόλας ήμερες της πρωθυπουργίας του Σαμαρά σε κατασπάραξη κάποιων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε ένα ίδρυμα που επίσης προεδρεύει.. 

                   Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ που υπερασπίζεται την καθηγήτρια και δημοσιοποιεί την εκδικητική απόλυση της καθηγήτριας από το σόι των Σαμαράδων που εκτός από πολιτικά απένταροι είναι και στούρνοι..


Αθήνα, 20-12-2013
Αριθμ. Πρωτ: 37345

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ: ΤΟ ΚΥΣΔΕ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ (;) «ΕΚΤΕΛΕΣΕ» ΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΜΠΟΥΛΟΥΤΑ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟ «ΘΡΑΣΟΣ» ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ

Πέντε ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα το ΚΥΣΔΕ έκανε ένα πρώιμο δώρο στην πρωθυπουργική οικογένεια, στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων.
Κατόπιν άνωθεν εντολών (;) και με παράνομη σύνθεση (την οποία είχαν αλλοιώσει, αποβάλλοντας τους αιρετούς της ΟΙΕΛΕ) οι τρεις διορισμένοι από τον Υπουργό Παιδείας δημόσιοι «λειτουργοί» - μέλη του ΚΥΣΔΕ αποφάσισαν να «εκτελέσουν» την εκπαιδευτικό Ευφροσύνη Μπουλούτα, απολύοντάς την με το πρόσχημα ότι «δεν είχαν αρκετά στοιχεία» για να αποδείξουν ότι υφίσταται θέμα καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος της καταγγελίας σύμβασης εκ μέρους της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών. Με λίγα λόγια το ΚΥΣΔΕ θεωρεί πως μια εκπαιδευτικός με 21 έτη υπηρεσίας, που είχε αξιολογηθεί θετικά από τη διοίκηση του σχολείου, απολύθηκε «όλως τυχαίως» και επελέγη «συμπτωματικά» μέσα από εκατοντάδες συναδέλφους της προς απόλυση λίγες ημέρες αφού συνέλαβε τον υιό του πρωθυπουργού να αντιγράφει!
Με την κυνικότητα επαγγελματιών τα διορισμένα μέλη του ΚΥΣΔΕ δεν χρειάστηκαν πολύ ώρα για να ξεμπερδέψουν με την αποστολή τους. Απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες, τόσο το αίτημα της εκπαιδευτικού για αναβολή της διαδικασίας τη Δευτέρα, ώστε να παραστεί ο νομικός της εκπρόσωπος Γ. Κατρούγκαλος, όσο και τα αιτήματα εξαίρεσής τους που είχαν κατατεθεί και ανακοίνωσαν την κατάπτυστη απόφασή τους. Αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να εξαιρεθούν οι ίδιοι, (ενώ είχαν αποφασίσει την αποβολή των «ενοχλητικών» της ΟΙΕΛΕ) για να ολοκληρώσουν το «θεάρεστο» έργο τους.
Η απόφαση του ΚΥΣΔΕ έχει ιστορική σημασία και θα επιφέρει δραματικές συνέπειες στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Αποτελεί κατ’ ουσίαν υπογραφή συμβολαίου θανάτου για χιλιάδες ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και χαριστική πράξη για τους σχολάρχες. Με αυτόν τον τρόπο ανάβει το πράσινο φως σε όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια της εκπαίδευσης να απολύουν χωρίς έλεγχο όλους τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που προτείνονται από τον ιδιοκτήτη ενός σχολείου προς απόλυση.

Αποφάσισαν μόνοι τους  ότι δεν πρέπει να εξαιρεθούν!!!!

Η απόφαση του εκτελεστικού αποσπάσματος του ΚΥΣΔΕ ήταν η χαριστική βολή, όχι μόνο σε μια γενναία εκπαιδευτικό που απολύθηκε, επειδή έπραξε το χρέος της, αλλά για ολόκληρη την εκπαίδευση.
Θυσιάζει στο βωμό της αναλγησίας, της αλαζονείας και της αυταρχικότητας του πρωθυπουργού και του αδελφού του, Προέδρου του Κολλεγίου, μια εργαζόμενη, πετώντας την στον Καιάδα της εξαθλίωσης.
Αποδεικνύει ότι κάποιοι θεσμοί στη χώρα δεν λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τους νόμους, αλλά με βάση το δίκαιο του ισχυρού.
Η ΟΙΕΛΕ δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την υπόθεση. Θα χρησιμοποιήσει κάθε πολιτικό και ένδικο μέσο για να ανατρέψει την απόφαση της παράνομης σύνθεσης του ΚΥΣΔΕ. Η δικαιοσύνη και οι θεσμοί που λειτουργούν ακόμη σ’ αυτό τον τόπο θα δώσουν την απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η πολιτική και οικονομική ισχύς τους επιτρέπουν να βιάζουν το Σύνταγμα, τους νόμους και τα δημόσια αγαθά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ  
  

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Χούντα του Σαμαρά στα καλύτερά της...
Αν και πρώην Νεοδημοκράτης ποτέ δεν περίμενα την κατάντια της σημερινής ΝΔ.
Για εμένα ο Σαμαράς είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης και έχει εγκαθιδρύσει μια αστική χούντα!

Ανώνυμος είπε...

Απολαύστε Έλληνες τη "δημοκρατία"του. Σαμαρά της "αξιοκρατίας"των υιών τω ανηψιων των ξαδερφων και των μπατζανακηδων, τρέξτε να βρείτε λεφτά να πληρώσετε τα τέλη,Αφήστε τα παιδιά σας νηστικα,για να πληρώσετε τα χαράτσια, για να μπορεί η παλιοπαρεα του κλεπτοκρατικου τόξου να πηγαίνει διακοπές στη Μαλαισία για να "ξεσκασει".Γιατί κύριοι κατηγορούμε τους πολιτικούς ?ποιος τους εξέλεξε ?εμείς δεν τρέχαμε στΑ γραφεία τους να μας "τακτοποιήσουν "εμείς δεν τους ψηφίζαμε για να μας "βολέψουν" ? Αυτοί δεν είναι που πραγματοποίησαν το όνειρο μας ? για μια θεσούλα στο Δημόσιο,να τρουπωσουμε που έλεγε κι ο Βουτσάς,και μεις δεν ειμαστε που τους ψηφίζαμε γεμάτοι ευγνωμοσύνη, θυμάστε τι λέγαμε,όταν μας την "έβγαινε"κανένας "Έχω δόντι ρε φίλε ξέρεις ποιος είμαι εγώ ".λοιπόν ας μην διαμαρτυρόμαστε τώρα,που τελείωσαν,τα ψέμματα και τα δανεικά,-όχι βέβαια ότι έχει διαμαρτυρηθεί και κανένας -μια χαρά καθόμαστε και πεθαίνουμε από τα μαγκαλια,ή πηδάμε από τα μπαλκόνια μας.Έτσι μπράβο λοιπόν ας συνεχισουμε να είμαστε "έξω φρενών"από τους καναπέδες και τα πληκτρολόγια μας,θα τους κάνουμε το βίο αβιοτο από μέσα από τα μπλογκ θα τους αλλάξουμε τα φώτα από τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις θα τους "δείξουμε εμείς"και θα τους ρίχνουμε βέβαια και καμία μούντζα όταν τους βλέπουμε στις ειδήσεις,άσε που θα πιάνουμε και τα @ρχιδι@ ,αυτό που το πάτε ρε,είναι λίγο ?;Και έτσι λοιπόν είναι βέβαιο ότι θα"πάρουν το μυνημα"και θα κόψουν τις μ@λ@κιες, γιατί δεν πάει άλλο....,και που σαι ?κι εμείς πάλι εδώ είμαστε,δεν θα τους αφήσουμε έτσι,άμα ξαναρχίσει και ρέει ο μπαμπακοσπορος κι εμείς θα κόψουμε τις βλακείες με κάτι χρυσές αυγες ,που τη βάλαμε στη Βουλή για να τους κόψει τον κ..λο,,Αλλά είπαμε όλοι κάνουν λάθη,δε βαριέσαι ρε αδερφέ,σε καμία πενηνταριά χρόνια θα "στρώσουν"τα πράματα

Ανώνυμος είπε...

Καλά Χριστούγεννα και καλές εισπράξεις για τους επαγγελματιες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...