Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Μαύρη και αδήλωτη αμοιβή στον Διονύση Σχοινά



Κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας, προχώρησαν σε εφόδους σε νυχτερινά κέντρα, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ την Παρασκευή, το Σάββατο και τα ξημερώματα  της Κυριακής. Συνολικά ελέγχθηκαν 37 επιχειρήσεις και σε 5 από αυτές διαπιστώθηκαν παραβάσεις.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση νυχτερινού κέντρου 4711, στο Κολωνάκι, το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδεια, χωρίς συμβόλαιο στον τραγουδιστή Διονύση Σχοινά, είχε τρεις αδήλωτους εργαζόμενους και δεν είχε εκδώσει αποδείξεις ύψους 4.262,65 ευρώ.
Συνελήφθησαν μια γυναίκα, προσωρινά υπεύθυνη  και ετερόρρυθμος εταίρος της εταιρείας και ο ταμίας του καταστήματος.
Σε άλλη επιχείρηση στη λεωφόρο Συγγρού, εντοπίστηκαν  δύο αδήλωτοι εργαζόμενοι. Επίσης, βρέθηκε  καφενείο στο Περιστέρι που, μεταξύ άλλων, δεν μπορούσε να επιδείξει τα τηρούμενα βιβλία, καφετέρια στο Περιστέρι όπου ένας εργαζόμενος δεν ήταν δηλωμένος, και καφέ - μπαρ, ξανά στο Περιστέρι, όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση μίας απόδειξης και η μη επίδειξη φορολογικών στοιχείων.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προ διετίας καλοκαιράκι είχα δει τη Καίτη Γαρμπή σε supermarket του Θανοπουλου με ανοιχτό ντεκολτέ και έπαθα πλάκα. Φίλε πραγματικά έχει τεράστιες και ζουμερές βυζάρες.
Άσε την κωλάρα της...
Μιλφάρα... τύφλα να έχει η Μενεγάκη!
Τοτε κατάλαβα γιατί ο Σχοινάς παντρεύτηκε μια μεγαλύτερή του.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν συμμαθητρια της πρωην πεθερας μου. Εκεινη η φουρνια ηταν ολες μουναροι τι να λεμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...