Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Θεοδωράκης: Οι υποτελείς να μην με εμπλέκουν στα παιχνίδια τουςΜε σκληρή γλώσσα απαντά ο Μίκης Θεοδωράκης στην πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας εμμέσως τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «εκπρόσωπο του προσωπικού της υποτέλειας» ενώ αναφερόμενος στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως πρόκειται για έναν πολιτικό χώρο «ο οποίος εγκατέλειψε προ πολλού τον ελληνικό λαό τυφλωμένος από πολιτικές φιλοδοξίες». 
 Ο σπουδαίος Έλληνες μια μέρα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εξέδωσε μια αιχμηρή ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να με εμπλέκουν στα παιχνίδια τους οι παντός είδους εκπρόσωποι του προσωπικού της υποτέλειας και μάλιστα ως παράγοντα λύσης στο πρόβλημά τους;». 
 Αναπτύσσοντας το σκεπτικό του ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει πως «στο επίκεντρο της εθνικής μας κρίσης βρίσκεται και η διαρκώς οξυνόμενη κρίση του προσωπικού της υποτέλειας λόγω της φθοράς που υφίστανται τα μέλη του, καθώς είναι υποχρεωμένα να εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα των ξένων Καγκελαριών που από το 2011 κατέχουν τη χώρα, μεταξύ των οποίων μέτρων ήταν και το να καταδικάσουν σε σιγή όσους και όποιους συνεχίζουν να σκέφτονται και να μάχονται αντιμνημονιακά και αντισυστημικά. Ένας απ’ αυτούς υπήρξα και είμαι κι εγώ, γεγονός που το γνωρίζουν όλοι». 
 Καταλήγει δε πως « η «Μόνη Λύση» είναι η κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Μπροστά σ’ αυτό τον Στόχο, ας μου επιτραπεί να θεωρώ τα πολιτικά παιχνίδια που απασχολούν το υπάρχον πολιτικό δυναμικό σαν ένα τμήμα της βαθειάς κρίσης ενός πολιτικού χώρου ο οποίος εγκατέλειψε προ πολλού τον ελληνικό λαό τυφλωμένος από πολιτικές φιλοδοξίες και απέναντι στον οποίο η δική μου θέση είναι η κάθετη αντίθεση και η ανθρώπινη θλίψη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...