Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Προσκύνησαν και οι δικαστές την… αγία …τρόικα;Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται από επίσημα χείλη πως η τρόικα κάλεσε δικαστές στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τους ζήτησε να επισπεύσουν τις διαδικασίες για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά!

Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου είπε στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ("Ελεύθερος Σκοπευτής") ότι δεν ενημερώθηκε εκ των προτέρων αλλά η ίδια ερεύνησε εκ των υστέρων το θέμα και πληροφορήθηκε τα εξής:

Οι ειρηνοδίκες κλήθηκαν από την τρόικα στο υπουργείο Δικαιοσύνης και δέχτηκαν καταιγιστικές ερωτήσεις για τις υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
Ήθελαν να μάθουν τον όγκο τους και κυρίως κατά πόσον τα ειρηνοδικεία μπορούν να επισπεύσουν τις διαδικασίες εκδίκασής τους!
Στην κ. Θάνου έγινε η ερώτηση «Πως δέχεστε, έστω αυτό, ως Έλληνες δικαστές, να σας καλεί η τρόικα και να σας κάνει ερωτήσεις και υποδείξεις;».
Κι εκείνη απάντησε:

«Δεν φταίνε οι Έλληνες δικαστές που βρίσκεται η χώρα υπό οικονομική επιτήρηση»...

Και όμως κυρία μου οι δικαστές φταίνε αν όχι όλοι η πλειοψηφία που δεν τηρούν τους νόμους και το σύνταγμα της χώρας για τους πολιτικούς    αλλά πράττουν κατά το δοκούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...