Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλη πρεμούρα για να φανεί το….. «κατόπιν εντολής του Σαμαρά»..που ...είναι ..συνυπεύθυνος.Aυτο που παίζει κατά κόρον είναι…. Ότι ….στις καταγεγραμμένες συνομιλίες που «καίνε» ο Χάρης Τομπούλογλου φέρεται... να λέει: "Δεν είμαι εγώ μαλάκας να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία αυτή την εποχή". Σε άλλη συνάντηση που καταγράφηκε από την κρυφή κάμερα απείλησε ανοιχτά ότι θα καταγγείλει τον διαγωνισμό που κέρδισε η εταιρεία. «Θα καταγγείλω τον διαγωνισμό. Θα τους καταστρέψω. Δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί τους» φέρεται να λέει ο Χάρης Τομπούλογλου. στην κρυφή κάμερα.

«Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει; Τώρα θα κάνουμε ''χρυσές δουλειές''. Θα σου βγάλω και εσένα ένα ποσό» 
φέρεται να είπε στον ενδιάμεσο της διαφημιστικής ο πρόεδρος του «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε φτιάξει και το πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου που θα έθετε εκτός του έργου την διαφημιστική εταιρεία, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό.
Όμως κανένας δεν μπαίνει στο ψητό….. Το makeleio.gr αποκαλύπτει πως σύζυγος του δικηγόρου Άγη(Αγαμέμνονα) Τάτση που εκπροσωπεί την θιγόμενη εταιρεία , είναι η Δέσποινα Μπακάλη, υποψήφια βουλευτής Β΄Αθηνών με τη Ν.Δ και υπεύθυνη επικοινωνίας του κόμματος της Λ.Συγγρού(στη φωτό αγκαλιά με τον Αντώνη Σαμαρά). Συγκεκριμένα είναι σύμβουλος επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Από την άλλη πλευρά ο Άγης Τάτσης είναι επί σειρά ετών συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου.
Η διαφημιστική εταιρεία που είχε πάρει αξιοκρατικά ασφαλώς, μέσω ΕΣΠΑ, τα δικαιώματα για την προβολή του νοσοκομείου, δεχόταν όπως λένε πιέσεις από τον Χάρη Τομπούλογλου , για να πάρει ένα μερίδιο της τάξεως των 30.000 ευρώ για να μην τον ακυρώσει. Ο συγκεκριμένος φάκελος, μέσω νομικών κύκλων, είχε φτάσει εδώ και 15 μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου και γνώριζε και ο ίδιος ο Σαμαράς την υπόθεση για την οποία άναψε πράσινο φως! Αυτός το άναψε το πράσινο φως η ..η σύζυγος του  …ενδιαφερόμενου δικηγόρου της εταιρίας.
Για να μην πάμε στο ερώτημα τι στο διάολο χρειάζονται οι εταιρίες για να διαφημίζουν αντί αδρής αμοιβής την φτώχια και την ξευτίλα μας ,με την δικαιολογία ….δεν πειράζει είναι ευρωπαϊκά κονδύλια δεν τα πληρώνουμε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...