Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Χρόνια πολλά.... Kαλή χρονιά. Και ο θεός να βάλει το χέρι του να μας απαλλάξει από μερικούς«Ενεργοποιείται» από αύριο το μέτρο της καταβολής 25 ευρώ για κάθε ασθενή που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του ΕΣΥ. Αντίστοιχα, από 1ης Ιανουαρίου ισχύει και η υποχρεωτική καταβολή ενός ευρώ ανά συνταγή φαρμάκων υπέρ ΕΟΠΥΥ, ακόμη και αν πρόκειται για χρόνιους ασθενείς. Το «εισιτήριο» των 25 ευρώ για νοσηλεία στο ΕΣΥ (ποσό ανεξάρτητο από τα 5 ευρώ που αφορά στα εξωτερικά ιατρεία στα δημόσια νοσοκομεία) καθώς και το ένα ευρώ ανά συνταγή φαρμάκου, προβλέπονται από το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα του Νοεμβρίου του 2012.Σε κάθε γωνιά του πλανήτη άνθρωποι περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που θα αποχαιρετίσουν το 2013 και θα υποδεχθούν το 2014. Σε μερικές περιοχές το έχουν ήδη κάνει και σε πολλές άλλες μετρούν αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου.

Δείτε πόσες ώρες απομένουν σε κάθε χώρα του πλανήτη για την αλλαγή του χρόνου πατώντας ΕΔΩ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΑΛΑΝΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ
ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.defencenet.gr/defence/item/%C2%AB%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82%C2%BB-vid

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Η ΛΕΥΤΕΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Κ ΕΥΗΜΕΡΙΑ !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.Όσο για τον εικονιζομενο κοπριτη που το παιζει και αρχαιομαθης του ευχομαστε το 2014 να πηγαινει, πανω σε καλαμι, με χιλια στην Αθηνα .

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά . φέτος θα είναι η χρονιά μας. Δεν θα ξέρουν το καλοκαίρι από πού να φύγουν τα ρεμάλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...