Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Tι άλλο θα ακούσουμε. Aπαγορεύετε η …συλλογή από τα χωράφια… σαλιγκαριών.Πάντως μέχρι στιγμής από τους κάδους επιτρέπετε να μαζεύουν αποφάγια.
Χοχλιό για χοχλιό δεν είχαν αφήσει πέντε Βούλγαροι στην ευρύτερη περιοχή της Ανώπολης του δήμου Χερσονήσου, οι οποίοι μετά από κινητοποίηση κατοίκων της περιοχής σήμερα το μεσημέρι, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους τέσσερα μεγάλα τσουβάλια και τρεις κουβάδες γεμάτους με χοχλιούς, αφου είναι απαγορευτική η περισυλλογή τους. Οι πέντε αλλοδαποί, εντοπίστηκαν από κατοίκους να κινούνται στην τοποθεσία Προφήτης Ηλίας του οικισμού Ανωπόλεως, φορτωμένοι με τα γεμάτα με χοχλιούς, τσουβάλια, και κάλεσαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα συνέβαλαν στην σύλληψή τους, αφού μέχρι να μεταβούν στην περιοχή οι αστυνομικοί, τους εγκλώβισαν και δεν τους επέτρεψαν να διαφύγουν από την περιοχή. Στο μεταξύ, έφτασαν στο σημείο και οι άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι τους έβαλαν χειροπέδες, τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και κατάσχεσαν τα σακιά με τα σαλιγκάρια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα πάσης φύσεως σαλιγκάρια λογω του σαλιώματος είναι προστατευόμενο είδος.Και ειδικά οι γυμνοσάλιαγκες

Ανώνυμος είπε...

καλά τους έκαναν ...έχει διάφορα να μαζέψεις για την οικογένεια σου λίγα σαλιγκάρια λίγη ρίγανη κτλ κ άλλο να εμπορικούς λόγους ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...