Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Αυτή την… άγρια ..φράουλα όποιος την πάρει, την..έβγαλε.




Πανέμορφη, εντυπωσιακή, βουλευτής και με… περιουσία. Ετών μόλις στα 37, αν και φαίνεται πολύ μικρότερη. Ποιος δεν θα την ήθελε για νύφη;
Η όμορφη βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη είναι για άλλη μια χρονιά η άγαμη βουλευτής με την μεγαλύτερη περιουσιακή κατάσταση καθώς διαθέτει «εντυπωσιακή» κινητή και ακίνητη περιουσία.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πόθεν έσχες της, η Έλενα Ράπτη δήλωσε εισοδήματα από την βουλευτική αποζημίωση 87.606 ευρώ, ενώ από άλλες πηγές δηλώνει εισοδήματα της τάξης των 36.788 ευρώ. Επίσης διαθέτει καταθέσεις αξίας 670.000 σε ευρώ και δεν έχει στην κατοχή της ΙΧ.
Η νεαρή βουλευτής διαθέτει 35 συνολικά ακίνητα, κυρίως στη Θεσσαλονίκη, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αγόρασε άλλα δύο, ένα αγροτεμάχιο και μια οικία στη συμπρωτεύουσα!
Από αυτά τα 37 ακίνητα που είχε τα 31 βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνουν έξι διαμερίσματα στο κέντρο, 13 αποθήκες, 4 καταστήματα και 8 γραφεία, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται στην Χαλκιδική (τρία σπίτια των 65 περίπου τ.μ. και ένα οικόπεδο 3,3 στρεμμάτων).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγριόμουνο ....!!!!!!!!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ......
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ .................
ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...