Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Toxwni …κάνει ρόμπα την …ρόμπα .




Την ώρα που στα νοσοκομεία της χώρας, δένουν με... κουμπιά ανθρώπους για να σταματήσει η αιμορραγία τους, ο κύριος Γεωργιάδης περνάει τα σαββατοκύριακα του παίζοντας τον... πολιτικό στο twitter.
Αναρωτιέται ο Γεωργιάδης δημόσια τι μας νοιάζει εμάς πόσοι και ποιοι δουλεύουν στο γραφείο Τύπου του... Ελα ντε. Να βάλεις και άλλα μοντέλα, βάλε και κάναν αθλητή, φίλους της Ευγενίας από το Μάστερ Σεφ... Δίκιο έχεις Άδωνι! Με το έργο που παράγεις, τι να τους κάνεις τους δημοσιογράφους στο γραφείο σου; Τηλεπερσόνα είσαι, μοντέλες και μαϊντανούς χρειάζεσαι γύρω σου... Συγνώμη που ρωτήσαμε ε; Προχώρα: Τώρα και γενόσημα δημοσιογράφου by Adonis

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ


Πάντως σε ένα έχει δίκιο ο….Μπουμπουκος.

Δεν διόρισε η κυβέρνηση τον ..Τομπούλογλου που …αφέθη ελεύθερος, αλλά διόρισε, αυτούς που τον …διόρισαν .  
Σε κατάσταση παράκρουσης ο Άδωνις Γεωργιάδης ανεβάζει κάθε πέντε λεπτά αναρτήσεις στοTwitter ισχυριζόμενος ότι ο Χάρης Τομπούλογλου δεν διορίστηκε από την κυβέρνηση ως μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος, αλλά από το Πρωτοδικείο.
Η αλήθεια είναι η εξής:
Ο Τομπούλογλου ορίστηκε ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, μετά από πρόταση του Εθνικού Συμβουλίου Κληροδοτημάτων.
Και ιδού το κερασάκι: Το Εθνικό Συμβούλιο Κληροδοτημάτων υπάγεται… στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο και διορίζει τα μέλη του.
Συνεπώς τα μέλη του Συμβουλίου Εθνικών Κληροδοτημάτων που διορίστηκαν από το υπουργείο Οικονομικών, διόρισαν ισόβιο μέλος του Δ.Σ. του «Αγλαΐα Κυριακού» τον Χάρη Τομπούλογλου και στη συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος που διορίσθηκαν από το υπουργείο Υγείας (κλικ εδώ) τον εξέλεξαν πρόεδρο. Κατά τα λοιπά και σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη «Η κυβέρνηση δεν έχει άμεση ανάμιξη στη τοποθέτηση του διοικητή του Ιδρύματος».

Η διαφθορά, η αναξιοκρατία, η επικινδυνότητα και η υποκρισία, δεν είναι παρεκτροπές από την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Είναι αυτοπροσώπως η πολιτική τους.
 ygeianet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...