Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Για να σταματήσει η μαλακία ..το… ποιος είναι ο Υπουργός που τα «διέλυσε» στην ΠΑΟΛΑ ; Είναι ο ΒαρβιτσιώτηςΕμείς το γράψαμε από την πρώτη στιγμή όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Στην ..Πάολα …όλοι ..είναι …. "Λουλουδάδες" . Ακόμη και ο ….Βαρβιτσιώτης

 Όλο το Ιντερνέτ το έριξε στο μπουρδοκουίζ.  Τι κι αν ο αριθμός της ανεργίας συνεχώς αυξάνεται με τις τσέπες όλων μας να είναι άδειες; Τι κι αν ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά αδυνατούν πολλές φορές να αποκτήσουν και τα στοιχειώδη για τη διαβίωση τους; Τις προκλητικές σπατάλες του από σπόντα υπουργού πρέπει να τις.... ελαφρύνουμε.
 Ευτυχώς γράφει πριν λίγο και το reportaz
Κάποιοι υπουργοί του «δίνουν και καταλαβαίνει».
Ο γνωστός υπουργός επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η γνωστή αοιδός Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης και έκανε χωρίς υπερβολή μεγάλη… «ζημιά».
Ο λουλουδοπόλεμος έδινε και έπαιρνε, ανάμεσα όμως στους «μαχητές» των πρώτων τραπεζιών ήταν και ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια!
Τα σχόλια από τα γύρω τραπέζια δεν σταματούσαν, καθώς μόνο ως προκλητική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά του «γλεντζέ» Μ. Βαρβιτσιώτη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ιντερνετικες πουτανίτσες ακόμη το κρύβουν

Ανώνυμος είπε...

ο λαλακης δηλ.Ο ανεβαινων τα σκαλοπατια της ζωης με τη βοηθεια του μπαμπα!Άντε και βαλωβ στα χερια φλωρακο,τη γλιτωσες μια....

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΟΛΗ, ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΖΟΥΓΚΛΑΣ

http://www.zougla.gr/lifestyle/article/o-m-varvitsiotis-ta-espase-stin-paola

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΗΡΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

Πηγή: petraskandalou.blogspot.gr

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η.... ΨΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...