Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Το μεγάλο δράμα του ....Μπόμπολα.



Πανικός έχει πιάσει την κυβέρνηση για το θέμα της αιθαλομίχλης καθώς το φαινόμενο μόνο περιστασιακό δεν είναι. Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Κοζάνη, τα Γιάννενα, η Λάρισα, πνίγονται στους καπνούς που βγάζουν τα τζάκια και η μυρωδιά έχει φτάσει πλέον και στο Μέγαρο Μαξίμου αφού καίγονται από… σερβιέτες μέχρι παλιές …κυλόττες και …σώβρακα. . 
Με εντολή του πρωθυπουργού, ανήμερα των Χριστουγέννων οι Γ. Στουρνάρας, Α. Γεωργιάδης και Γ. Μανιάτης θα έχουν σύσκεψη και στη συνέχεια θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου για το θέμα αυτό που απειλεί να… κάψει την κυβέρνηση αφού υπάρχει μεγάλη πτώση στην αποκομιδή σκουπιδιών , πράγμα που τινάζει στον αέρα τους  ανακυκλωτές.   Ποιος θα πετάξει τώρα πλαστικό και χαρτί.. που είναι ..καύσιμη υλη;
Eκει είναι το μεγάλο δράμα του ..Μπόμπολα που έχει πάρει τα σκουπίδια Μακεδονίας – Θράκης και Πελοποννήσου μέχρι στιγμής. Δεν Μπορούμε να του αφαιρούμε ..πρώτες ύλες, για τις σόμπες η τα τζάκια μας.
Άλλωστε, ούτε επικοινωνιακά είναι καλό να πνίγεται δήθεν η χώρα στο νέφος, να κινδυνεύουν δήθεν ζωές, όπως λένε τουλάχιστον οι γιατροί, και η κυβέρνηση να λέει ότι θα ….κλείσει σχολεία και θα απαγορεύσει την κυκλοφορία.
Η μη αντιστρέψιμη  πλέον κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι καθώς ανάβουν περισσότερα τζάκια και καίγονται εκτος απο πολύ μεγαλύτερες ποσότητες ξύλων, αλλά και ότι βρεθεί πρόχειρο . Οι πωλήσεις σομπών έχουν  φτάσει σε απίστευτα νούμερα σε σημείο μάλιστα που οι …τούρκοι δε μας προλαβαίνουν .
Αυτοί όμως ….κάνουν συσκέψεις και συνεντεύξεις χωρίς νόημα, αφού γνωρίζουν ότι πλέον δεν μπορούν να αντιστρέψουν τίποτα, λογω στου ότι όλοι έσπευσαν να προμηθευτούν σόμπες ,και δε έχουν σκοπό να τις αφήσουν… σβηστές. Καλύτερα λοιπόν να καθίσουν σπίτι τους και να βλέπουν από την ταράτσα την αιθαλομίχλη απο τα ....καιόμενα ...σκουπίδια.

Και να πάρουν τώρα  απόφαση να μειώσουν τον ΕΦΚ, για να διορθώσουν την αδικία, δεν  θα μειωθεί η ρύπανση με φθηνότερο πετρέλαιο διότι οι πολίτες, όλοι εμείς θα συνεχίσουμε να καίμε ξύλα μη έχοντας εμπιστοσύνη στις …προσωρινές αποφάσεις τους. .

Οι επικοινωνιακού τύπου χριστουγεννιάτικες συσκέψεις δεν  κερδίζουν τίποτε περισσότερο από τη χλεύη του κόσμου. Άλλωστε, ποιος θα δει τους υπουργούς με τέτοιο… νέφος;

Έχουν πολύ «ψωμί» τα… σκουπίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...