Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Κρύφτηκαν στο λαγούμια τους οι ψεκασμένοι ΝαιΝαίκοι.



Ερωτήματα, και πλήθος σχολίων, προκαλεί η στάση αποχής της κυνοβολευτικής ομάδας του κυβερνητικού δεκανικιού  ΑΝθΕΛ, κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που διεξάγεται από το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής. Με εξαίρεση τον γνωστό ρουφιάνο Παπαχριστόπουλο, μέχρι στιγμής όλα τα υπόλοιπα στελέχη δείχνουν απροθυμία να τοποθετηθούν επί του «καυτού» νομοσχεδίου. Είναι ενδεικτικό ότι ούτε ένα στέλεχος των ΑΝΕΛ δεν έχει λάβει το λόγο, για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο, πετώντας έτσι το μπαλάκι αποκλειστικά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Στους 148, δε, συνολικά εγγεγραμμένους ομιλητές μέχρι και αύριο Κυριακή, δεν έχει εγγραφεί ούτε ένας βολευτής των ΑΝΕΛ παρά το ανελέητο σφυροκόπημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ απουσιάζουν και από την αίθουσα της Ολομέλειας. Ακόμη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Βασίλης Κόκκαλης, είναι απών. Την «μεγάλη απόδραση..» των κυβερνητικών εταίρων της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας από τη μάχη στην Βουλή του ασφαλιστικού ανέδειξε ο.. Θεοχάρης, λέγοντας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «καλύτερα να μην μιλάτε, κάνετε τουλάχιστον ότι κάνουν οι πολιτικά δειλοί βουλευτές των ΑΝΕΛ που δεν τολμάει ούτε ένας να σηκωθεί και να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο. Δεν έχει εγγραφεί ούτε ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ για να μιλήσει αλλά θα το ψηφίσουν! Αλλά ο λαός, αυτή την πολιτική δειλία θα την ανταμείψει με τον ίδιο τρόπο με αυτούς που θα το ψηφίσουν…»


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΩΣ ΤΙ ΜΙΛΑΕΙ; ΩΣ ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΙΑ; ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ; ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ; ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφερηs για το Μπαλντακοs-GATE:Αποκαλυψη ο Μπαλντακοs ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια με υποδειξειs απο τον Μακη Βοριδη!
Δειτε το βιντεο-tolimeri.wordpress.com/2014/04/04/video
Πουταν@s γιοs:Υπεγραψα ΜΝΗΜΟΝΙΟ και χαιρομαι!YoyTube
''ΝΑΙ σε ΟΛΑ''εναντιον...ΝΑΙ σε ΟΛΑ''...
antizitro.blogspot.gr/2016/04/blog-post_63.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΙ .
ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ .
ΣΚΟΠΟΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΠΟΙΗΤΟ ΘΕΟ.............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...