Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Έρχεται ο αρχιπροδότης Σημίτης να μας σώσει! Κι όμως αυτό γράφουν-



Έντονες συζητήσεις προκαλεί το δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής για την επιθυμία πολλών στελεχών της παράταξης να αναλάβει ενοποιητικό ρόλο για την ανασυγκρότηση του μεσαίου χώρου ο Κώστας Σημίτης. Το Βήμα έφερε στην επιφάνεια τις συζητήσεις και τους προβληματισμούς που υπάρχουν εδώ και καιρό στο παρασκήνιο, από παράγοντες που εκτιμούν ότι η ισορροπία στη χώρα μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από την ενδυνάμωση του χώρου, ο οποίος παραδοσιακά εκφραζόταν από την δημοκρατική παράταξη, εφόσον βρεθεί τρόπος να ενωθεί και να αποκτήσει μια ελκυστική και αξιόπιστη πρόταση για την επάνοδο στην κανονικότητα. 
 Δηλαδή να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς καλούν τον αρχιπροδότη Ααρών Αβουρί  ή Σημίτη,  στελέχη του ευρύτερου χώρου, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.  Τα εν λόγω στελέχη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά και τη στασιμότητα στις συζητήσεις μεταξύ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, θεωρούν πως ο  Εβραίος είναι ο καταλληλότερος για να ενώσει το χώρο, καθώς είναι ιστορικό στέλεχος, συνιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, πρωθυπουργός της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης τουτέστιν της καταστροφής μας  και πρόσωπο με κύρος σε μεγάλο κομμάτι του χώρου.  Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμούν ότι ο Εβραίος θα μπορούσε να ενώσει την παράταξη για μια μεταβατική περίοδο χωρίς να απειλήσει τις φιλοδοξίες όσων ενδιαφέρονται να ηγηθούν.

«Ο Κ.Σημίτης έχει επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη ενός ρεύματος μεταρρύθμισης από όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς», δηλώνουν κύκλοι του Εβραίου, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής» και τονίζουν: «Η επισήμανση αυτή, δεν σημαίνει την ανάληψη της οργάνωσης αυτού του έργου. Το συγκεκριμένο έργο ανήκει σε αυτούς που συμμετέχουν σήμερα ενεργά στην πολιτική ζωή και εκπροσωπούν τις διάφορες τάσεις της Κεντροαριστεράς». 

 Και ασφαλώς τα Σημιτικα πτυελοδοχεία είναι παρά πολλά και μερικά είναι ακόμη στην εξουσία όπως βλέπετε στην Φώτο .Για αυτό τον λόγο κάνει  το άνοιγμα του και ο Κούλης επιστρατεύοντας το λιβανιστήρι του Σημίτη συν-τροφό της Αλεξίας γνωστό και μη εξαιρετέο από την καριέρα του στην ΔΗΜΑΡ (εκπρόσωπος τύπου) Ανδρέα Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε γράψει το ειρωνικότατο άρθρο με τίτλο «Κώστας Τσίπρας ή αλλιώς Αλέξης Καραμανλής»!...
Είναι ξεκάθαρη η Σημιτική γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι ηλίου φαεινότερο πλέον  και το έχει επισημάνει επανειλημμένα και η Κυριακάτικη Kontra News – ότι ο νέος αρχηγός της ΝΔ βάζει τον Σημιτισμό όχι από το παράθυρο αλλά από την πόρτα της ΝΔ. Ως καλύτερο πρωθυπουργό, διαφήμιζε το Σημίτη, ο σώγαμπρος του Μητσοτακέικου και ως χειρότερο, τον Κώστα Καραμανλή.


Αυτή είναι η σιχαμένη οικογένεια Μητσοτάκη – Ο πολιτικός καρκίνος που κάνει παντού μεταστάσεις (ΦΩΤΟ)



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΒΡΑΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ-ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ .........
ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...