Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Άντε πάλι από την αρχή. Βρέθηκαν νέα συντρίμμια



Εμάς κάτι μας χαλούσε και είχαμε αναρωτηθεί εξ΄΄αρχης εδώ… Πολύ γρήγορα δεν βρέθηκαν τα συντρίμμια ;
Είχαν έρθει όμως βροχή οι ανακοινώσεις και είπαμε ότι μπορεί να ήταν τόοοσο τυχεροί. Μετά ήρθαν να τα πάρουν όλα πίσω και να αρχίσει το θέμα από την αρχή. Δεν ήταν λένε συντρίμμια από το αεροπλάνο αυτά  που βρήκαν χθες, αλλά αυτά που βρήκαν πριν από λίγο 290χιλ. Βόρεια της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Ενώ το απόγευμα της Πέμπτης η αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πως βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου Airbus, λίγες ώρες αργότερα οι ελληνικές αρχές διέψευσαν τις πληροφορίες αυτές κάνοντας απανωτές γκάφες με διαρροές, βλακώδεις και επιπόλαιες ενέργειες που καταδεικνύουν ότι οι τύποι που μας κυβερνάνε δεν είναι ικανοί να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ με τον φερόμενο ως εντοπισμό των συντριμμιών ξεκίνησε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης όταν η ΕΡΤ μετέδωσε ότι εντοπίστηκαν συντρίμμια που ανήκαν στο αεροσκάφος της EgyptAir. Στην αρχή οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες και μάλιστα αναφέρθηκε ότι βρέθηκαν συντρίμμια νοτιοδυτικά της Κρήτης . Ωστόσο, η πληροφορία ανασκευάστηκε και μεταδόθηκε πως τα κομμάτια βρέθηκαν νοτιοανατολικά της Κρήτης και μάλιστα, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έστειλε και SMS στο οποίο ανέφερε ότι πράγματι βρέθηκαν τμήματα που θεωρούνταν ότι άνηκαν στο χαμένο αεροσκάφος.








Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Παρατηρητήριο για την Αεροπορική Ασφάλεια και τον Τουρισμό (OBSSAT), η Egyptair  κατατάσσετε στο Γκρουπ E που  βρίσκονται όλες εκείνες οι εταιρείες, για τις οποίες έχει εκδοθεί ή πρόκειται να εκδοθεί απαγόρευση πτήσεων στην Ευρώπη λόγω μη συμμόρφωσης ή πλημμελούς σχεδιασμού σε ό,τι αφορά τους κανόνες ασφάλειας πτήσεων, όπως μπορείτε να δείτε  εδώ  Οπότε όλα παίζονται


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...