Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Θα γίνει η σφαγή των… αχΑΜΝΩΝ



Δύο νέα άτομα  διορίστηκαν ΣΗΜΕΡΑ από την Τρόικα στο ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας είναι ΓΝΩΣΤΕΣ και εξαιρετικά ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ, αλλά με ειδίκευση όχι στο να λειτουργούν εταιρίες, αλλά στο να ΔΙΑΛΥΟΥΝ εταιρίες και Τράπεζες...
Διορίστηκαν με βάση Μνημόνιο 1-2 των κυρίων Βενιζέλου κλπ. που παρέδωσε τα κλειδιά των Τραπεζών στην ΕΕ, με την ανταλλαγή Ομολόγων με Δάνεια το 2012!

Τα ονόματα των εκτελεστών είναι

1.Kurt Geiger: Πρόεδρος της Ελβετικής Alpha Associates AG, Private Equity, εταιρία με δραστηριότητα στην Ανατολική Ευρώπη, ειδικευση στη διάλυση εταιριών.
2. Mike Aynsley:Ανθρωπος για να κλείνει Τράπεζες, (πρόεδρος 2009-2013 της Irish Bank Resolution Corporation (πρωην Anglo Irish Bank και Irish Nationwide Building Society) με σκοπό την αναδιαρθρωση και ΚΛΕΙΣΙΜΟ της.

Οι Μοναχοί του Αγίου Όρους προειδοποίησαν την Εκκλησία της Ελλάδος πώς με την οικονομική, πολιτική, θρησκευτική, πολιτισμική κρίση που βιώνουμε με την αύξηση της εγκληματικότητας θα πρέπει να ειδοποιήσουν τον λαό πως τα σημάδια του Τέλους φαίνεται να έρχονται με γοργούς ρυθμούς και ο σώζων εαυτόν σωθήτω

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΔΕΣ ΕΔΩΩΩΩΩ! ΚΟΙΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΚΛΑΣΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!
http://www.pronews.gr/portal/20160528/religion/agio-oros/egkardio-tet-tet-vpoytin-me-ton-igoymeno-efraim

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ , ΚΥΡΙΟΙ ,.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...