Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Μόνο χαμένος μπορεί να βγει ο Πούτιν από την συνάντηση του με τον Τσίπρα.



Πως μπορεί ένας που ευαγγελίζεται ότι  είναι ο προστάτης των απανταχού καταπιεσμένων, να συναντηθεί με το κλασικό παράδειγμα της προδοσίας, και της υποταγής στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων και της ΜΕΡΚΕΛ και να μην χάσει κάτι από την “λάμψη” του;  Στο ότι θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, σηκώνει πολλές ερμηνείες για το κατά πόσον είναι Έλληνας Πρωθυπουργός. Το ποιο κατάλληλο θα ήταν εκπρόσωπος της Μέρκελ, οπότε καλύτερα ήταν να κάνει απ΄ ευθείαν συνομιλίες, παρά μέσω του εκπροσώπου της.  
Επισήμως ανακοινώθηκε από το Κρεμλίνο ότι το διήμερο Παρασκευής-Σάββατου (27-28 Μαΐου) ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν θα έρθει στην Ελλάδα όπου θα συναντήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα και τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλο με τις συναντήσεις αυτές να ολοκληρώνονται «με την υπογραφή διμερών συμφωνιών»
Κατά την ανακοίνωση «οι συναντήσεις θα επικεντρωθούν στους τομείς κλειδιά των διμερών συνεργασιών στους τομείς του εμπορίου, της οικονομίας και των επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένων των κοινών σχεδίων στους τομείς της ενέργειας και των μεταφορών».
«Ειδική έμφαση θα δοθεί επίσης στην ανθρωπιστική και πολιτιστική συνεργασία, στο πλαίσιο του αμοιβαίου Έτους της Ελλάδας και του Έτους της Ρωσίας που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 και των εορτασμών το 2016 για τη συμπλήρωση 1.000 ετών της ρωσικής παρουσίας στο Άγιο Όρος» συμπληρώνεται η ανακοίνωση που καταλήγει ότι «θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για τρέχοντα διεθνή και περιφερειακά θέματα».




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ??
ΞΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΑΡΙΛΑΣ ΠΟΥ ...ΚΥΒΕΡΝΑ.... ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...