Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Θα βρεθούν ποτέ οι “δολοφόνοι” του Παττακού;

/



Oι τρεις «άγνωστοι» που εισέβαλαν στο φτωχικό  διαμέρισμα του Παττακού και  ακινητοποίησαν την Ουκρανή βοηθό  αρπάζοντας από το διαμέρισμα  συλλεκτικά νομίσματα, κοσμήματα και αναμνηστικά μετάλλια επτά πολεμικούς σταυρούς, τρία αριστεία ανδρείας, και δυο μετάλλια εξαίρετων πράξεων,  πέντε χρυσές λίρες αξίας 1300 ευρώ και το Παράσημο της Ανδρείας, δεν είναι τυχαία άτομα . Και μόνο η είδηση ότι του είχαν κλέψει τα Παράσημα, τον είχε καταβάλει ψυχολογικά. Άρα είναι εν δυνάμει δολοφόνοι του αφού εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι αυτό τον έφερε κοντά στον θάνατο.
Με αφορμή τον θάνατο του ο  γνωστός Πολάκης έσπευσε να βγάλει την αριστερή χολή του λέγοντας ότι  έφυγε ο τελευταίος υπάνθρωπος από δαύτους....
Εμείς θα του πούμε πόσο ποιο υπάνθρωπος ήταν από τον καπεταν Γιώτη – Φλωράκη, τον Καπεταν Μάρκο Βαφειάδη. Τον καπεταν Αρη Βελουχιωτη και άλλους καπετάνιους; Και αυτοί κατάληψη της εξουσίας δια της βίας ήθελαν να κάνουν ,σφάζοντας και λεηλατώντας. Ποιος άφησε ποιο πολλούς νεκρούς;  Ο Παττακός η αυτοί. Ποιος άφησε ποιο πολλούς νεκρούς. Η επταετία ; η η μετέπειτα δημοκρατία ; Ξεχνά ότι έχουμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς - αυτοκτονημένους μόνο από την δημοκρατική οικονομική κρίση;  Ποιος ξεπούλησε στα διεθνή κοράκια την χώρα καταντώντας την μπανανία;  O Παττακός;  
Πολλάκη  η χούντα δεν είναι καλή, αλλά και η δημοκρατία σου είναι ακόμη χειρότερη .
Στο σπίτι του κρεμασμένου λοιπόν δεν μιλούν για σχοινί.

Σου υπενθυμίζουμε πως ο Στυλιανός Παττακός είναι πάμπτωχος, καθώς δεν λαμβάνει σύνταξη, επειδή του έχει επιβληθεί ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Ο ίδιος έλεγε ότι για το κράτος «θεωρείται αποβιώσας από το 1974»! εν αντιθέσει με τους πάμπλουτους πρώην ξεβράκωτους δημοκράτες πολιτικούς των τριών και των πέντε συντάξεων και θέσεων..


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμαμαι απο παλιοτερα ρεπορταζ σε κατι γλεντια Απριλιανων που εριχναν στον αερα πυροβολισμους και εψαχναν να βρουν ποιοι πυροβολουσαν.
Αυτος εχει το ελευθερο να ριχνει σε παραλια απο ψαροταβερνα;
http://s.slang.gr/media/201512/12360410554134324738-1449931998.jpg

Ανώνυμος είπε...

Θα του στειλουν email εκει στην κολαση που ειναι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...