Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Τι άλλες βλακείες θα βρουν για να φοβίσουν τον κοσμάκη;Νομίζουν οι πανηλίθιοι έτσι απλά και εύκολα γίνετε ένας πυρηνικός πόλεμος, που είναι καταστροφή για όλους.
Ένας πυρηνικός πόλεμος μπορεί να είναι επικείμενος καθώς η Ρωσία προειδοποιεί τους κατοίκους της χώρας να είναι έτοιμοι για μια καταστροφική πυρηνική σύγκρουση, με τις σχέσεις Ρωσίας και ΗΠΑ να βρίσκονται στο χειρότερο  επίπεδο από το τέλος του «ψυχρού πολέμου».
Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, μετά την άσκηση πολιτικής άμυνας για την περίπτωση ενός πυρηνικού πολέμου η οποία κάλυψε όλη τη ρωσική επικράτεια και περιελάμβανε τουλάχιστον 40 εκατ. πολίτες και 200 χιλιάδες προσωπικό των αρχών ασφάλειας, τηλεοπτική εκπομπή  κάλεσε τους Ρώσους πολίτες να βρουν που βρίσκεται το πλησιέστερο πυρηνικό καταφύγιο στις πόλεις τους, ενώ ο δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τους ακροατές εάν ήταν έτοιμοι για ένα πυρηνικό πόλεμο.
Το σχόλιο στην εκπομπή του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού NTV ήταν: «Εάν κάποια μέρα συμβεί, κάθε ένας από εσάς θα πρέπει να γνωρίζει που βρίσκεται το πλησιέστερο πυρηνικό καταφύγιο. Καλύτερα όμως είναι να το γνωρίζετε από σήμερα».
Μάλιστα ο Ρώσος παρουσιαστής της εκπομπής  Evgeny Kiselyov χαρακτήρισε την συμπεριφορά των ΗΠΑ ως «αναιδή» απέναντι στην Ρωσία και κατά τη διάρκεια του δίωρου προγράμματος προειδοποίησε πολλές φορές ότι η «σύγκρουση» ΗΠΑ-Ρωσίας μπορεί να πάρει «πυρηνικές διαστάσεις».
Δεν είναι όμως μόνο οι προειδοποιήσεις από ρωσικά κρατικά κανάλια, ή η πραγματοποίηση ασκήσεων. Ο Δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης έκανε γνωστό πόσα γραμμάρια ψωμιού πρέπει ο κάθε πολίτης να έχει στη διάθεσή του σε περίπτωση ενός πυρηνικού πολέμου αναφέροντας 300 γραμ. για  μια περίοδο 20 ημερών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...