Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Το Ισλάμ είναι εδώ .



Ξεκινούν οι εργασίες για την δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ του υπουργείου Υποδομών και της αναδόχου εταιρείας. 
Με συνολικό προϋπολογισμός του έργου 887.000 ευρώ ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες ανέγερσης του τεμένους στο Βοτανικό. Το Πολεμικό Ναυτικό έχει παραχωρήσει κτήριο το οποίο ήταν στην ιδιοκτησία του και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες μετατροπής του.
Η κεντρική εγκατάσταση θα είναι το κτίριο της παλιάς βάσης του Ναυτικού με τον αύλειο χώρο να παραμένει χώρος πρασίνου, ενώ θα δημιουργηθούν και υποστηρικτικοί χώροι σε υφιστάμενα κτίρια, ωστόσο δεν θα υπάρχει μιναρές, για λόγους αρμονίας με τον περιβάλλοντα χώρο.
Τη Δευτέρα υπεγράφη συμφωνητικό μεταξύ της Διεύθυνσης Κτιριακών Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και της αναδόχου κοινοπραξίας, στην οποία συμμετέχουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες.
Το τέμενος χωροθετήθηκε σε έκταση του δημοσίου που παραχωρήθηκε, χωρίς να αποξενωθεί από τα ιδιοκτησιακά του δικαιώματα επί του ακινήτου. Ο χώρος θα είναι χωρητικότητας 400 ατόμων.
Δείτε τι θα συμβεί όταν θα χτιστεί το τζαμί:
• Αυτόματη αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια, όπου χτίζεται το τέμενος
• Η Πολιτεία θα αναγνωρίσει ως νόμιμους όλους τους λαθρομετανάστες
• Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους, αποτελεί και ιδιοκτησίας τους βάσει του κορανίου! Θα έχουμε δηλαδή ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!
• Βάσει Διεθνούς Δικαίου, το τέμενος αποτελεί χώρο ασύλου. Άρα το τέμενος θα είναι άσυλο και για τις παράνομες πράξεις τους!
• Μπορεί να γίνει καταφύγιο τρομοκρατών –ισλαμιστών
• Θα αποτελέσει δεδικασμένο, με συνέπεια κάθε γειτονιά που έχει μουσουλμάνους να υποχρεώνεται να χτίζει και από ένα τέμενος!

Ποιοι θα πηγαίνουν εκεί για να προσεύχονται  ; Σουνίτες; Σιΐτες; η Aλεβίτες ;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...