Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Oταν μπερδεύονται οι ρόλοι....Οι παπάδες γίνονται πολιτικοί, και οι πολιτικοί …παπάδες.
Νονός έγινε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και μάλιστα οι ιερείς που τέλεσαν το Μυστήριο ήταν δύο μητροπολίτες που του έχουν ασκήσει σκληρή κριτική.

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη, στον λόφο του Φιλοπάππου, απαθανατίστηκε  ο  Νίκος Φίλης να κρατάει στην αγκαλιά του τον μικρό Ιωνα, γιο ενός φιλικού του ζευγαριού.

Το Μυστήριο τέλεσαν δύο μητροπολίτες οι οποίοι έχουν πρωτοστατήσει στις αντιδράσεις εναντίον του κ. Φίλη. Πρόκειται για τον μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο (είναι συγγενής της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιώς, Γεννιά Γεωργίας), ο οποίος είχε στείλει επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα στις 23 Σεπτεμβρίου, ασκώντας δριμύτατη κριτική στον Νίκο Φίλη, και τον μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ. Κύριλλο.

Την ώρα, μάλιστα, που ο Νίκος Φίλης κρατούσε στην αγκαλιά του τον νεοφώτιστο Ιωνα, ο μητροπολίτης Χρυσόστομος με ένα μειδίαμα -αναφέρει, μεταξύ άλλων το δημοσίευμα, παρακολουθούσε τον υπουργό Παιδείας να βεβαιώνει την πίστη του, λέγοντας από στήθους το «Πιστεύω»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...