Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Ο Τραμπ εφαρμόζει το ανθρωπιστικό…. Δουβλίνο 2 «Η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τα δικά της τείχη, δεν είναι σε θέση να επικρίνει το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ«, σχολίασε με ιδιαίτερα δεικτικό τρόπο, ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο.
Η Ευρώπη «δεν είναι σε καλή θέση για να εκφράσει την άποψή της για τις επιλογές άλλων. Αυτό που θέλουμε να ξεχάσουμε είναι ότι και στην Ευρώπη έχουμε υψώσει τείχη», δήλωσε ο Αλφάνο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Il Corriere della Sera».
Πάντως το φοβερό ανέκδοτο ακούστηκε από τον Μαργαρίτη Σχοινά.
 Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διασφαλίσει ότι κανένας από τους πολίτες της δεν θα υποστεί διάκριση βάσει του διατάγματος που υπέγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με το οποίο απαγορεύεται προσωρινά η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες πολιτών από ορισμένες μουσουλμανικές χώρες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της.
"Εδώ είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, και στην ΕΕ δεν κάνουμε διακρίσεις βάσει της εθνικότητας, της φυλής ή της θρησκείας, όχι μόνο στον τομέα του ασύλου αλλά και σε καμία άλλη πολιτική μας", επέμεινε, υπενθυμίζοντας την "προσήλωση" της Επιτροπής και του προέδρου της, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε αυτές τις αρχές.
Επτά χώρες επέλεξε ο νέος πλανητάρχης για να απαγορεύσει την είσοδο των πολιτών τους σε αμερικανικό έδαφος.
Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν, Συρία και Υεμένη.
Για αυτές τις επτά γίνετε αυτός ο χαλασμός; Ούτε ο Καρατζαφερης δεν μπορούσε να κάνει καλύτερο κόλπο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...