Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Στην Ελλάδα μόνο εάν είσαι πούστης προκόβεις.500.000  μορφωμένοι νεολαίοι ο ανθός της χώρας  έφυγαν από την Ελλάδα. Στο τέλος θα μείνουν οι γέροι και οι λαθρομετανάστες.

«Αν δεν ήμουν γυναίκα του Μητσοτάκη, θα είχα φύγει από την Ελλάδα. Είμαι πεπεισμένη ότι οι επιχειρηματίες δεν μπορούν πλέον να δουλέψουν στη χώρα μας…»

Τα αυτονόητα για τον επιχειρηματικό κόσμο υποστηρίζει η Μαρέβα Μητσοτάκη-σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτοδότη.
Αν και η Μαρέβα Μητσοτάκη ανοίγει τελευταίως νέες δουλειές που πάνε, όπως λέει, πολύ καλά στα Εμιράτα, ωστόσο δηλώνει απογοητευμένη από την επιχειρηματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Σε τέτοιον βαθμό μάλιστα που θα μπορούσε εύκολα να μεταναστεύσει από αυτή τη χώρα, όπως κάνουν χιλιάδες νέοι, επιστήμονες, επαγγελματίες κ.ά.: «Αν δεν ήμουν γυναίκα του Μητσοτάκη, θα είχα φύγει από την Ελλάδα» λέει συχνά. Είναι πια πεπεισμένη ότι οι επιχειρηματίες «δεν μπορούν πλέον να δουλέψουν στη χώρα μας», αναφέρει ότι «δουλειά δεν μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα» και όταν ερωτάται τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη της εμποδίζει την επιχειρηματικότητα να αναπτυχθεί στη χώρα μας απαντά: «Πολλά, κυρίως οι φόροι, πάλι οι φόροι, η γραφειοκρατία, τα capital controls και πολλά άλλα». Αυτό που την κρατεί και δεν φεύγει είναι ένα και μόνον: ότι θέλει να είναι μαζί με τον σύζυγό της, αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η Μαρέβα Μητσοτάκη ακούστηκε πάντως να σχολιάζει και τις αμερικανικές εκλογές. Είπε, για παράδειγμα, ότι θεωρεί τη Μελάνια Τραμπ μια πολύ όμορφη γυναίκα, αλλά αυτή που θα παίξει, κατά τη γνώμη της, ρόλο είναι η Ιβάνκα «είναι πανέξυπνη και θα σώσει την όλη κατάσταση» ακούστηκε να λέει. Όσο για τη Μελάνια, θεωρεί ότι είναι μια γυναίκα ταλαιπωρημένη και ευχήθηκε να μην αρχίσουν τώρα οι «κακίες» εναντίον της, αυτό που λένε οι Αμερικανοί… «bad mouthing».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...