Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Πρέπει όμως πρώτα να βρεθούν τα αργύρια γιατί ειδικά το φουστάνι είναι ακριβούτσικο.Πολύ κοντά στην προσχώρηση τους στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είναι δύο ακόμη ανεξάρτητοι βουλευτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωση της προσχώρησης των δύο ανεξάρτητων βουλευτών αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Οι πληροφορίες μας αφορούν την πρώην βουλευτή του «Ποταμιού» Κατερίνα Μάρκου και τον πρώην βουλευτή της «Ένωσης Κεντρώων» Γιώργο Καρρά.
Εάν τελικά αυτή η πληροφορία επιβεβαιωθεί η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» θα είναι τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη στην Βουλή, αφού με τους 20 βουλευτές που θα διαθέτει θα ξεπεράσει την «Χρυσή Αυγή».


Η Δημοκρατική Συμπαράταξη πρώην ΠΑΣΟΚ  τρίτη στην Βουλή με 18 βουλευτέςΤώρα με νέο Α.Φ.Μ και χωρίς τα Χρέη του ΠΑΣΟΚ θα γυρίσουν ΟΛΟΙ στο ΠΑΣΟΚ που δεν είναι ΠΑΣΟΚ αλλά…Δημοκρατική συμπαράταξη. .

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα έρθει συγκυβέρνηση ΝΔ- ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ για να ξεπλυθεί ΓΑΠ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ. Τον Βενιζέλο τον ξεπλυνε η ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Και ο Τσαουσεσκου ηταν αλανι και ο Κανταφι και ο Σανταμ, μεχρι οσο τους χρειαζοντουσαν, καπως ετσι θα την πατησουν ολοι αυτοι και αντε επειτα να τους χαρισεις ΟΙΚΤΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ...
ΑΥΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ !!
ΤΡΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Η ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ , ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΟΙΡΑΖΩΝΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 10% .
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...