Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η αγυρτεία ενός πολιτικού παλιάνθρωπου.

Η προκλητικότητα του ζάμπλουτου εργολάβου, ο οποίος έπαιρνε δουλειές του δημοσίου επί πολλά χρόνια, και τώρα είναι υπουργός Επικρατείας,  Αλέκου Φλαμπουράρη, ξεπερνάει κάθε όριο!
Δεν θα σταθούμε στην αμύθητη περιουσία που έχει –πώς την απόκτησε άραγε;- ούτε στις κομπίνες του που έκανε στην επιτροπή Πόθεν Εσχες της βουλής  όταν επιχείρησε να αντικρούσει  τα όσα κατηγορείται με την κατασκευαστική – εργολαβική εταιρεία του (Δείτε αυτό το βίντεο).
Δεν θα μείνουμε καν στο γεγονός ότι ο τύπος φυλάσσετε όλο το 24ωρο από 125 (!!!) βάρδιες αστυνομικών και σύμφωνα με δημοσίευμα  ο ελληνικός λαός πληρώνει για την …. «προστασία» του κ. Φλαμπουράρη «κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο» (!) για να μπορεί ο κυρ Αλέκος να πίνε με ασφάλεια … τον φρέντο του!

Δεν μπορούμε όμως να προσπεράσουμε την αχρειότητα αυτού του εξουσιαστή που μας παρουσιάζει μια εικονική πραγματικότητα λες και ζει σε άλλον πλανήτη.
«Όπως έχετε παρατηρήσει, δεν βλέπετε πια άνθρωπο, άνδρα ή γυναίκα ή παιδί, να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για το φαγητό του», είπε ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας στον Γ. Αυτιά και στην τηλεοπτική του εκπομπή όπου και συμπλήρωσε ότι είναι «από το πρωί στον δρόμο» και «δεν βλέπει τέτοια πράγματα».

Τι να σχολιάσεις από τα λεγόμενα του πολιτικού αλήτη; Μπορεί να ζει στην γυάλα του αλλά ούτε τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν παρακολουθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...