Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

''Λεφτά υπάρχουν'' για τουριστικές περιπλανήσεις στις ΗΠΑ, ανεύθυνων και ξεφτιλισμένων Ελλήνων πολιτικών.



H Ομογένεια ''στολίζει'' άσχημα τα ''ψώνια'', που ''ψοφάνε'' για αναγνώριση, σπαταλώντας χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.

Η παρουσία του γραφικού δήμαρχου Γιώργου Πατούλη και των ''ψώνιων''- υπουργών Πάνου Καμμένου και Νίκου Παππά, έδωσε ξεχωριστό κύρος και μεγαλοπρέπεια στην ορκωμοσία Τραμπ. Μπορεί οι τρεις μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας να μην ήταν στην επίσημη τελετή ορκωμοσίας του νέου πρόεδρου των ΗΠΑ (20 Ιανουαρίου) επειδή δεν προσκλήθηκαν και να πήγαν της προσκολλήσεως μόνο σε εκδήλωση την παραμονή (μία από τις πολλές περιθωριακές εκδηλώσεις το διήμερο της ορκωμοσίας) Ελληνοαμερικανών υπό τον... αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και με την παρουσία του (νέου) προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, αλλά η παρουσία τους στην Ουάσιγκτον ήταν αρκετή, για να φροντίσουν, ώστε να ασχοληθούν τα ΜΜΕ (Ελλάδας) μαζί τους.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους (τώρα Ρεπουμπλικάνους) πρώην... Κλιντον-ικούς ''κροίσους Ομογενείς'' της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' (Hellenic Initiative), αυτούς που κάνουν χλιδάτα δείπνα και μαζεύουν χρήμα σε... εράνους στο διαδίκτυο, για να... βοηθήσουν (υποτίθεται) δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, χωρίς ποτέ να δίνουν δικά τους χρήματα. Και οι ''κροίσοι'' τώρα τους καρφώνουν, διαδίδοντας ότι οι υπουργοί τους ζήτησαν πρόσκληση, για να δικαιολογήσουν το τουριστικό τους ταξίδι στην Ουάσιγκτον.

  'Έχουν σημασία οι ''περισπούδαστες'' αναφορές των ΜΜΕ Ελλάδας -παραπλανητικά και ψευδέστατα- ότι ''οι δύο υπουργοί ΗΤΑΝ στην ορκωμοσία Τραμπ''; 'Εχει σημασία το γεγονός ότι οι υπουργοί ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ούτε στην ορκωμοσία, ούτε σε σημαντική εκδήλωση-τελετή σχετική με την ορκωμοσία, απλούστατα επειδή δεν προσκλήθηκαν; Και ταξίδεψαν στις ΗΠΑ με συνεργάτες, σωματοφύλακες κ.ά., με το ''πρωθυπουργικό αεροσκάφος''(!!!), έτσι, χωρίς πρόγραμμα ή πρόσκληση, για να εντυπωσιάσουν αφελείς στην -σε όλα- χρεοκοπημένη Ελλάδα, με κατασκευασμένα ''παραμύθια'' και φωτογραφίες (με Πρίμπους και Τζιτζίκο). 'Ένα πολυέξοδο ταξίδι, αν υπολογιστούν και τα έξοδα διαμονής, για το τίποτα, με την ελπίδα μιας ''φωτογραφίας'', για αυτοπροβολή στην Ελλάδα. Εξυπακούεται ότι οι δύο ''τουρίστες'' υπουργοί, ΔΕΝ είχαν ''σημαντικές επαφές και συνομιλίες'' με αξιωματούχους της (νέας) κυβέρνησης Τραμπ και αυτά που αφήνουν -έμμεσα- να εννοηθούν στα ΜΜΕ στην Ελλάδα, είναι ''σαχλαμάρες''.

Σημ. 1: O ασοβάρευτος υπουργός 'Άμυνας, ''βράβευσε'' τον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Πρίμπους, εκ μέρους των ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας. Για ποιόν λόγο και αιτία; Τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ομογένεια; 'Ισαμε χτες, μας ήταν άγνωστος, ειδικά στην Ομογένεια.

Σημ. 2: Με τον άλλον ασοβάρευτο υπουργό, το αποτυχημένο ''ψώνιο'' της ''Ψηφιακής Πολιτικής''(!!!), που στην Ελλάδα δεν φορά γραβάτα γιά να φαίνεται δήθεν ''αριστερός'', ενώ στην εκδήλωση εμφανίστηκε...γραβατωμένος, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί του.

Σημ. 3: Γιά τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, που ''ψοφάει γιά προβολή'', ΔΕΝ χρειάζονται σχόλια. Είναι τακτικός επισκέπτης ΗΠΑ. Το ''αφηνιασμένο ψώνιο'', έφτασε στο σημείο να δηλώνει ψευδέστατα σε τηλεόραση στην Ελλάδα (Alpha) ότι ήταν στην τελετή ορκωμοσίας!!!
TO AΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ; Είναι το τρίτο ταξίδι του υπουργού 'Αμυνας στις ΗΠΑ, σε κοντά δύο χρόνια, έτσι, χωρίς ''ραντεβού'', χωρίς πρόγραμμα. Μάλιστα, Μάϊο 2015, ο ομόλογός του των ΗΠΑ, δεν δέχτηκε να τον συναντήσει στο Πεντάγωνο, επειδή ο Π. Καμμένος ήρθε απρόσκλητος και για να σωθούν τα προσχήματα, ο υπουργός 'Άμυνας ΗΠΑ, ανάθεσε σε μία βοηθό του να συναντήσει τον 'Έλληνα ομόλογό του.
ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ: Ο προβεβλημένος στην Ελλάδα ως ''σύμβουλος του Τραμπ'' Τζορτζ Παπαδόπουλος, που άφηνε να εννοηθεί στην Αθήνα ότι ''του έχει προταθεί εν λευκώ να διαλέξει υπουργικό αξίωμα στην κυβέρνηση Τραμπ'', ούτε μια πρόσκληση στην ορκωμοσία για τον Π. Καμμένο δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει, αφού είχαν μαζί τραπεζώματα και ''σοβαρές συνομιλίες'' στην Αθήνα; Αν ο προβεβλημένος ''σύμβουλος''... βαρέθηκε και δεν πάει σε... υπουργείο στην Ουάσιγκτον, αλλά επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο για επιπλέον σπουδές, έχει σημασία;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.makeleio.gr/%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%B6/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...