Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Άδωνης : «αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα»,
Την θέση του σχετικά με τους Εβραίους, ξεκαθαρίζει, ζητώντας συγγνώμη για παλαιότερες απόψεις του, ο Μπουμπούκος - Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.
«Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα», αναφέρει.
Ο κ. Γεωργιάδης στο μήνυμά του τονίζει «πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας».
Ολόκληρο το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη
Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.
Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.
Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη.
Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας.
Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα, μιλαμε για πολυ ξεφτυλισμενο ον ........ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ οπως ο κουμπαρος του ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.

Ανώνυμος είπε...

''Ο Καρατζαφερηs Καταγεται απο Τουρκαλβανουs που ηταν Φοροεισπρακτορεs επι Τουρκοκρατιαs''Λεει τηλεθεατηs στο BLUE-SKY!
Απολαυστικο βιντεο απο την εκπομπη του προεδρου του''Συλλογου Βετερανων Κυπρου 1874''Νικου Αργυροπουλουτο πρωι τηs Δευτεραs 4 Ιουλιου 2011 στο καναλι<< Blue-Sky >>:Η ωρα ειναι 10.20 το πρωι και ξαφνικα βγαινει στο τηλεφωνο καποιοs τηλεθεατηs που αποκαλυπτει οτι:Ο Αρχηγοs του Λαοs Γιωργοs Καρατζαφερηs ειναι΄΄Λαλιωτηs΄΄δηλαδη προερχεται απο οικογενεια Τουρκαλβανων τηs τηs Πελοπονησσου και επι Τουρκοκρατιαs οι προγονοι του ησαν Φοροεισπραχτορεs των Τουρκων!Τουρκαλβανοs η Τουρκοαραβαs;
''Διαλεγετε και παιρνετε:Το σιγουρο παντωs ειναι πωs δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ!
alithiastofos.blogspot.gr/2011/07/blue-sky.html
τοιουτοs ανηρ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...