Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Τα ζώα του Μπούτα αντί να κλείσουν τα υπουργεία και τις Δ.Υ θέλουν να κλείσουν τα… σύνορα.

Κλειστή παραμένει μέχρι και αυτήν την ώρα, από τις 12 το μεσημέρι η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα, ενώ στο σημείο επιστρέφουν οι δυνάμεις αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής που επιχείρησαν να φτάσουν στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σημεία, μέσω άλλων παρακαμπτηρίων οδών και τους σταμάτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν "αγρότες και κτηνοτρόφους" που κινούνταν προς τον Προμαχώνα στα εξής σημεία: κάτω από τη γέφυρα του Στρυμόνα, στο Πετρίτσι, αλλά και στην Εγνατία οδό, στο ύψος των λουτρών, όπως μας επισήμανε ο αγρότης, Διαμαντής Διαμαντόπουλος. Ο ίδιος μας τόνισε ότι στο χρονικό διάστημα 15.00-17.00 έκλεισαν συμβολικά την Εγνατία οδό, αλλά πεζή και όχι με τα τρακτέρ τους, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις δεν το επέτρεψαν.

Τονίζεται ότι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής, υποστηρίζουν ότι στόχος τους είναι να φτάσουν στον Προμαχώνα όχι για να αποκλείσουν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αλλά προκειμένου να διαδηλώσουν ειρηνικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση θα πραγματοποιήσουν αργότερα γενική συνέλευση, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να χαράξουν νέα στρατηγική, που πρόκειται να εφαρμόσουν πιθανόν τη Δευτέρα, αφού και αύριο αναμένουν ενίσχυση του μπλόκου τους.

 Άνοιξαν το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη οι «αγρότες» της Νίκαιας

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, καθώς οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας σταμάτησαν τον αποκλεισμό που είχαν πραγματοποιήσει από τις 16:00 το μεσημέρι μέχρι και 18:00.
Η εθνική Οδός με κατεύθυνση προς Αθήνα παραμένει κλειστή επ' αόριστο και μέχρι να λυθούν οι αγροτικές κινητοποιήσεις.
Από την μεριά τους οι αγρότες που βρίσκονται στη διασταύρωση Αργυροπουλίου προχώρησαν και σήμερα σε αποκλεισμό της Εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης λίγο μετά τις 18:20 υλοποιώντας την απόφαση τους για δίωρους αποκλεισμούς στο σημείο τις απογευματινές ώρες.

Τα μπλόκα των αγροτών στη χώρα-Κλεφτοπόλεμος με τα ΜΑΤ στον Προμαχώνα


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν μιλας για τον Μπουτα να πλενεις το στομα σου ηλιθιε.

Ανώνυμος είπε...

Μπεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Μπούτας ρε πανίβλακα;;;;; Τι ρόλο παίζει ακόμα να καταλάβετε ρε ζώα;;;; Διάβασε μερικά μπας και φτύσεις το σανό που σε ταΐζει http://kourdistoportocali.com/read-this/kp-103/

Ανώνυμος είπε...

Αυτα πρεπει να τα λες μπροστα στον αλλον, με μηνυματακια ολοι ειμαστε οι γαμαω.
Για εσενα τον πρωτο λεω που εισαι ερωτοχτυπημενος με ενα κομματοσκυλλο.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην παρουμε τον Καζακη στα σοβαρα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ Κ.Κ.Ε. , ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ !!!
Κ.Κ.Ε. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ....). ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

αφου ξερειs οτι το πειραζει το ζελεδακι το τσιπουρο γιατι το ποτιζειs κυριε μπουτια;δεν ξερειs να του πειs μη!Κα Κα ε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...