Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Ξέρετε πιο είναι το μεγαλύτερο έγκλημα σας κύριοι;

Ότι συνεχίζετε να αναφέρεσθε σε ανύπαρκτους τίτλους και αξιώματα.
Από και ως που τράπεζα της Ελλάδος; Eχετε δει το μετοχολόγιο; Τουλάχιστον η Εθνική ήταν πιο έντιμη που έβγαλε το ΕΛΛΑΔΟΣ. Aπο που και ως που πρωθυπουργός, υπουργοί, και λοιποί τίτλοι; Κλητήρες και διεκπεραιωτές κατά τα λεγόμενα τους είναι. Όταν λένε, μας είπαν να κάνουμε αυτό, εκείνο ,το άλλο , τι είναι; Από πού και ως που Ελληνικά δημοκρατία όταν τα φοροεισπρακτικά ταμεία είναι στα χέρια ξένων; Aπο που και ως που Ελληνική Δημοκρατία όταν καταστρατηγείτε το σύνταγμα αλλά ….είναι “επιθυμία” των δανειστών ;
Και αν το δούμε και πολιτικά, από πότε ο δήθεν ΠτΔ μπορεί να κάνει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών επιλεκτικά, αγνοώντας το τρίτο εκλεγμένο κόμμα ; που αναφέρει το σύνταγμα «κοινωνικά φρονήματα»; Η ιστορία λέει πως οι σημερινοί φασίστες, αυριανοί δημοκράτες, όπως και οι σημερινοί πατριώτες αυριανοί προδότες. Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις, και το σύνταγμα πρέπει να είναι 360 μοιρών,  για να είναι και δίκαιο.
Η μπανανίες είχαν πιο πολλά δικαιώματα, διότι ήταν εξασφαλισμένο το ελάχιστο αύριο τους.

Εισαγγελέας Σακκάς: "Δεν έχει κότσια ο Άρειος Πάγος, να καταργηθεί η ΤτΕ".

Ο πρώην εισαγγελέας Γιάννης Σακκάς μίλησε στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» με τον Ανδρέα Σταματόπουλο για τις τράπεζες, τη δικαιοσύνη και τους δανειολήπτες.

Αναφορικά με την ενέργεια του υπ. Δικαιοσύνης να στείλει στην εισαγγελεία του Αρείου Πάγου την αναφορά του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος και του προέδρου του Χαράλαμπου Περβανά σχετικά με την μη τήρηση των κοινοτικών οδηγιών και την έκδοση διαταγών πληρωμής από τα δικαστήρια χωρίς έλεγχο περί καταχρηστικών τυποποιημένων ρητρών συμβάσεων, ο κ. Σακκάς είπε πως για τέτοια θέματα υπάρχει δεδικασμένο έναντι πάντων και η παραβίαση αποφάσεων Αρείου Πάγου δημιουργεί πειθαρχική ευθύνη δικαστών, θα έπρεπε ο υπ. Δικαιοσύνης να ζητήσει πειθαρχική έρευνα για όσους δικαστές δεν συνεμορφώθησαν με αυτό το δεδικασμένο. Έστι, οι δικαστές κάνοντας δεκτές τις αιτήσεις τραπεζών, εκδίδουν διαταγές πληρωμής κατά παράβαση αυτού του δεδικασμένου.

Δυστυχώς, σημείωσε ο κ. Σακκάς, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν μπορεί να παρέμβει πριν ολοκληρωθεί οτιδήποτε προβλέπει η εσωτερική έννομη τάξη. Ο κ. Σακκάς τόνισε πως ο υπ. Δικαιοσύνης είχε ο ίδιος τη δυνατότητα να ασχοληθεί και να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο δικαστών, αλλά δεν το έκανε και προτίμησε να μεταθέσει την ευθύνη. Ο Άρειος Πάγος πρέπει να δραστηριοποιηθεί και να κάνει πειθαρχικό έλεγχο των δικαστών και να μην ταλαιπωρούνται οι Έλληνες δανειολήπτες από τις τράπεζες και οι δικαστές να μη βοηθούν τις τράπεζες εκδίδοντας διαταγές πληρωμών, ενώ είχαν παραβιαστεί οι καταχρηστικοί όροι. Όμως, συνέχισε ο κ. Σακκάς, «αμφιβάλλω αν έχει κότσια ο Άρειος Πάγος να εφαρμόσει το δεδικασμένο έναντι πάντων και θα βάλει στο αρχείο την υπόθεση». Η μόνη λύση είναι η δημιουργία ενός Κινήματος Δικαιοσύνης από τους πολίτες είπε ο κ. Σακκάς και εξήγησε πως ο ίδιος ήδη εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση και μια έκφανσή του είναι ενέργειες, όπως αυτή που έκανε ο κ. Περβανάς. Δεν αρκεί όμως αυτό καθώς χρειάζεται και πολιτικός φορέας για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, τη στιγμή που υπήρχε ο νόμος για την προστασία του πολίτη.

Όσον αφορά την Τράπεζα της Ελλάδος η οποία είναι η ασφαλιστική δικλείδα για να προστατεύσει τους Έλληνες δανειολήπτες από τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες των τραπεζών, ο κ. Σακκάς είπε πως δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, δεν στάθηκε στο ύψος των νομίμων υποχρεώσεών της, αλλά σιώπησε και για αυτό πρέπει να καταργηθεί.

Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και στα δάνεια των κομμάτων και έκανε λόγω για το παράνομο ακαταδίωκτο τραπεζιτών και πολιτικών, τη στιγμή που τα κόμματα δεν πληρώνουν τα δάνειά τους. Αριστεροί και Δεξιοί ίδιοι είναι στο φαί είπε ο πρώην εισαγγελέας και υπογράμμισε πως την καμένη γη τη δημιούργησαν τόσο οι Δεξιοί όσο και οι Αριστεροί με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκατομμύρια άνεργοι στη χώρα.

Παράλληλα, ο κ. Σακκάς είπε πως ο εξωδικαστικός συμβιβασμός είναι ύπουλος καθώς με αυτό τον τρόπο ο δανειολήπτης αναγνωρίζει όλες τις παράνομες χρεώσεις στο δάνειό του και πρέπει να αποφεύγεται.

Τέλος, σχετικά με τη δωρεάν νομική βοήθεια και την άρνηση παροχής της λόγω τεκμαρτού εισοδήματος, ο κ. Σακκάς είπε πως πρόκειται για άλλη μια νομική ηλιθιότητα και ότι η λογική των τεκμηρίων έχει καταργήσει τη κατά φύση λογική.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βλεπε πως περνανε τα πουστικα κολπα τους για να εχουν τον γεροντοκοσμο υποδουλο και διχασμενο σε ο,τι αφορα το ξεπουλημα της Μεγαλονησου.

Την αύξηση όλων των συντάξεων του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων και της κοινωνικής σύνταξης νομοθετεί το υπ. Εργασίας της Κύπρου.

Το νομοσχέδιο κατατέθηκε με την διαδικασία του κατεπείγοντος, προκειμένου η αύξηση να περάσει στους λογαριασμούς των δικαιούχων, το συντομότερο.

Η αύξηση θα είναι 0,81% επί της βασικής σύνταξης - από 2,7 ευρώ μέχρι 5,6 ευρώ το μήνα - και θα ωφεληθούν 161.000 συνταξιούχοι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ixnos ….Δεν φοβάσαι με αυτά που γράφεις;

Ixnos είπε...

Είμαι πολύ μικρός για να φοβάμαι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...