Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Το ….θράσος της... γυφτιάς.Σε συνέντευξη της η.  . .. από φωνή μου…α Πάολα, μιλά για όλα. Για το πώς ξεκίνησε την καριέρα της και πώς έφτασε να είναι σήμερα ένα από τα  μπούτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Στην εφηβεία της η Πάολα άκουγε Michael Jackson. Η μαμά της αγαπούσε την.. Μαρινέλλα και ο μπαμπάς της τον Μανώλη Αγγελόπουλο. Πώς ξεκίνησαν όλα; “Ο γονείς μου, μεταξύ των άλλων, τραγουδούσαν. Η μητέρα μου πουλούσε βιβλία και ο πατέρας μου ασχολήθηκε με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Άρχισα από τα χρόνια του Δημοτικού να τραγουδάω. Στη Γ' Γυμνασίου με έγραψαν στο Μακεδονικό Ωδείο. Ήθελα να μάθω ούτι. Εκεί δεν είχαν ούτι. Είχαν μόνο πιάνο. Σηκώθηκα κι έφυγα. Μόνη μου έκανα ό,τι έκανα. Η μητέρα μου, όμως, πρέπει να έχει παίξει κάποιο ρόλο. Είναι μέσα στις πέντε καλύτερες φωνές που έχω ακούσει ποτέ. Από το Δημοτικό ήξερα ότι θα ανέβω εκεί πάνω...”
Εξηγώντας την αγάπη της για τον Μανώλη Αγγελόπουλο η κουβέντα πάει και στον Στέλιο Καζαντζίδη. “Ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι' αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία. Ο Μανώλης Αγγελόπουλος δεν το έκανε ποτέ αυτό. Μακάρι να τον είχα γνωρίσει. Οι παλιοί μετρ στα μαγαζιά που τραγουδούσα και η μητέρα μου μού λένε ότι του μοιάζω πολύ.

Δεν μας είπε όμως εάν πλένει το στόμα της μετά το… τραγούδι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παραγουν ηχητικα κυμματα οι κυλοτες;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...