Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Oταν υπάρχει κλήση 10.000 ευρώ αυτά θα γίνονται.Ένας διοικητής της Τροχαίας συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζήτησε «μίζα» 2.000 ευρώ, για να σβήσει κλήση σε βάρος ιδιοκτήτη εταιρείας πετρελαιοειδών, ύψους 10.500 ευρώ.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο αρχιφύλακας που φαίνεται να βεβαίωσε τις παραβάσεις. Ο 54χρονος που συνελήφθη ήταν ο διοικητής της Τροχαίας Αιγάλεω.
Συνέλαβαν τον διοικητή τροχαίας Αιγάλεω και ένα αρχιφύλακα γιατί ζητούσαν μίζα για να σβήσουν κλήσεις. Στα χέρια των “Αδιάφθορων” της ΕΛ.ΑΣ έπεσαν οι δύο ένστολοι που υπηρετούν σε τροχαία της Αττικής γιατί απαιτούσαν από οδηγό βυτιοφόρου πετρελαίου θέρμανσης 2000 ευρώ για να σβήσουν κλήση 10.500 ευρώ που του είχαν κόψει.
Μάλιστα, προκειμένου να εξαφανίσουν οποιοδήποτε ίχνος θα “κάρφωνε” την παράνομη αυτή συναλλαγή με τον οδηγό και να μην έρθουν σε επαφή με τυχόν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, του έδωσαν τα στοιχεία και τον λογαριασμό τρίτου ατόμου για να καταθέσει τη μίζα. Όμως στάθηκαν άτυχοι καθώς το θύμα, κατήγγειλε τη δράση τους σε συναδέλφους τους και έτσι όταν χθες συναντήθηκαν με τον οδηγό του φορτηγού για να του επιστρέψουν το δίπλωμα, οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν διακριτικά, έκαναν έφοδο και πέρασαν χειροπέδες στους υπερασπιστές του νόμου που έγιναν παραβάτες και “καθάριζαν” πρόστιμα με το αζημίωτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...