Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Γιατί δεν έστειλε και το ….Ηθών λεσχών και ναρκωτικών;«Η χούντα Τσίπρα - Καμμένου ξαναχτύπησε. Μετά τους αστυνομικούς και τους εισαγγελείς σήμερα εισέβαλε στα γραφεία η επιθεώρηση εργασίας. Ας στείλουν όποιον θέλουν. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι...» Αυτό έγραψε στο fb το πρωί της Παρασκευής ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης την ώρα που στο Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο θα γινόταν η δίκη μετά τη μήνυση Καμμένου.
Παρών στο δικαστήριο από την πλευρά των κατηγορούμενων δημοσιογράφων ήταν μόνο ο Παναγιώτης Τζένος.  Η δίκη τελικά αναβλήθηκε για τις 2 Φεβρουαρίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου των κατηγορουμένων Μάκη Βορίδη.
Μετά την εκφώνηση της απόφασης από την πρόεδρο του δικαστηρίου, ο Π. Καμμένος ζήτησε το λόγο για να αναφέρει ότι η δίκη πρέπει να.. επισπευτεί, καθώς ο γιος του την ερχόμενη εβδομάδα αναχωρεί για τις ΗΠΑ και μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την είσοδό του στη χώρα, καθώς οι κατηγορούμενοι του απέδωσαν τον χαρακτηρισμό του συνεργάτη της Πόλας Ρούπα.
Από την πλευρά ο Παναγιώτης Τζένος τόνισε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ώρα που γινόταν η δίκη έγινε έφοδος της επιθεώρησης εργασίας στα γραφεία της εφημερίδας. Περιμένουμε  και τα τανκς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...