Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Τα σαββατοκύριακα ελεύθερα και τα ροζ τηλέφωνα στα Τ.Ε.Ι αφού ….δεν ενοχλούνται οι φοιτητές.Προκάλεσε ζημιά χιλιάδων ευρώ στο ΤΕΙ Χανίων Κρήτης από τηλέφωνα που γίνονταν σε τετραψήφιους αριθμούς αστρολόγων,  
όμως αθωώθηκε καθώς σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου στα Χανιά, από τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα δεν παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία του ιδρύματος επειδή γίνονταν στα Σαββατοκύριακα.

Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση του ΤΕΙ Κρήτης, πως «με τον τρόπο αυτό το μήνυμα που δίδεται είναι πως όποιος θέλει μπορεί να μπαίνει στο ΤΕΙ τα Σαββατοκύριακα και να κάνει ότι θέλει».
Υπάρχει νομικό κενό το οποίο δεν καλύπτει παράνομη είσοδο σε δημόσιους φορείς και σε αυτή την περίπτωση έγινε μια υπερβολικά λιτή ερμηνεία αυτής της νομοθεσίας και έτσι βρέθηκε ότι το ΤΕΙ μπορεί να μένει ανοιχτό σε οποιονδήποτε θέλει να κάνει παράνομες πράξεις».

Το χρονικό της υπόθεσης

Το 2011 διαπιστώθηκαν «φουσκωμένοι» τηλεφωνικοί λογαριασμοί στο παράρτημα Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης . Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως τα τηλέφωνα αυτά γίνονταν σε τετραψήφιους αριθμούς (αστρολόγων κλπ) τα Σαββατοκύριακα.

Από το ΤΕΙ υπεβλήθη μήνυση κατά πρώην καθαρίστριας του ιδρύματος η οποία - σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΕΙ - έμπαινε σε χώρους του ιδρύματος τα Σαββατοκύριακα, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά που είχε κρατήσει από την περίοδο κατά την οποία εργαζόταν εκεί, για διενέργεια έξι - επτά τηλεφωνημάτων κάθε Σαββατοκύριακο σε συγκεκριμένους αστρολόγους μέσω συγκεκριμένων παρόχων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα «από τον Μάιο του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2011, οπότε συνελήφθη και συνοδεία καθηγητών οδηγήθηκε στην ασφάλεια».

Η υπόθεση από την οποία προκλήθηκε ζημιά ύψους 2.270 ευρώ στο ΤΕΙ, εκδικάστηκε την Τετάρτη στα Δικαστήρια Χανίων χωρίς να εμφανιστεί η υπόδικος ούτε ο δικηγόρος της.

Να σημειωθεί ότι το Δικαστήριο δεν ασχολήθηκε με το θέμα της διενέργειας των τηλεφωνημάτων, παρά μόνο για το εάν υπήρξε ενόχληση της λειτουργίας του ιδρύματος και έτσι κατέληξε στην συγκεκριμένη απόφαση παρά του ότι, το Σαββατοκύριακο μπορεί να μην γίνονται μαθήματα, αλλά υπάρχουν καθηγητές και λειτουργούν εργαστήρια όπως το σεισμολογικό.

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Κρήτης κάνει λόγο για «νομικό κενό» στην προστασία του δημόσιου συμφέροντος ενώ τονίζει σε κάθε κατεύθυνση πως «η Διοίκηση του ΤΕΙ προτίθεται σε κάθε παράνομη είσοδο να καταφεύγει στα Δικαστήρια και να διεκδικεί οι δικαστικές αρχές να προασπίσουν το συμφέρον του Δημοσίου».

2 σχόλια:

ροζ τηλέφωνα είπε...

Οι φοιτητές δεν έχουν ανάγκη από τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα αφού με τόσες φοιτήτριες κάνεις αληθινό σεξ. Τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα και το σεξ ρέει άφθονο.

σεξ sms είπε...

Το τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα είναι ακριβή διασκέδαση όμως υπάρχουν Έλληνες που προτιμούν αυτόν τον τρόπο διασκέδασης και αναζητούν γυναικεία τηλεφωνική παρέα για να ξεδώσουν. Είναι θέμα γούστου, όπως άλλοι γουστάρουν να χαλάνε λεφτά σε μπουζούκια ή μπαράκια, άλλοι προτιμούν την διακριτικότητα της τηλεφωνικής συνομιλίας ή την ανταλλαγή ερωτικών sms. Ο καθένας αποφασίζει πως και που να ξοδέψει τα χρήματα του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...