Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ο Μαστρογιάννης αποχωρεί από το ετοιμόρροπο γιαπί….….γιατί δεν του κολλούσαν… ένσημα. Προς το παρόν παραμένουν οι υπόλοιποι μαστόροι με τα τσιράκια τους στο γιαπί, που προβλέπουμε να έχει την τύχη της… παράγκας του Καρατζαφέρη που ελπίζει να αναστυλωθεί με την μαστοριά του μπετατζή Βελόπουλου.  

«Αδρανές κόμμα» χαρακτήρισε o Μαστρογιάννης την Ένωση Κεντρώων ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από αυτή. «Το κόμμα είναι πλήρως σε αδράνεια και δυστυχώς δεν ωφελεί πουθενά στη χώρα» ανέφερε ο υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Εύβοια και συμπλήρωσε πως η απόφασή του ήταν δύσκολη «πολιτικά και προσωπικά, αλλά και αναγκαία για εκείνον».
 «στήριξε την Ένωση Κεντρώων γιατί πίστεψε σε κάτι διαφορετικό στο πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη, όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά και μια μεγάλη πλειοψηφία αγανακτισμένων πολιτών ελπίζοντας σε μια νέα παράταξη που θα έκανε την διαφορά στο πολιτικό σκηνικό».
Δυστυχώς όμως, η Ένωση Κεντρώων δεν έκανε απολύτως τίποτα απέναντι στην κοινωνία, απεναντίας φλέρταρε συνεχώς με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρόλο που έβλεπε μια ασταθή και χωρίς πρόγραμμα κυβέρνηση.
Γιατί δεν περίμενε ο βλάκας την ….οικουμενική; Όλο και κάποιο σκαμπώ θα έπαιρνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...