Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Γιατί καλύπτουν τον ειδεχθή δολοφόνο;





Kρύβουν και την μούρη του παλιοτόμαρου, για να μην τον δούμε.
Σοκ στο ΠΑΓΝΗ στους ίδιους γιατρούς, που αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι ένα αγόρι βρέφος 5,5 μηνών τα ξημερώματα έμπαινε κατεπειγόντως στο χειρουργείο φέροντας πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, κατάγματα στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης και ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία.
Tο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20.00- 21.00 το βράδυ της Τετάρτης στη Σητεία ενώ στις 22.00 ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Aμέσως οι γιατροί έκριναν ότι το βρέφος χρειαζόταν επείγουσα μεταφορά στο ΠΑΓΝΗ, όπως και έγινε καθώς μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ παίδων.
Tο βρέφος  έφτασε στις 23.00 στο νοσοκομείο. Οι γιατροί για πέντε συνεχείς ώρες έδιναν μάχη για να κρατήσουν το αγγελούδι στη ζωή. Στις 05: 15 υπέστη ανακοπή και ανατάχθηκε, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες το βρέφος κατέληξε στις 06:00 το πρωί.
Οι γιατροί εκτιμούν, ότι πρόκειται για πρωτοφανή στα χρονικά σε ωμότητα κακοποίηση ωστόσο οι ανακρίσεις που ήδη διεξάγει η αστυνομία θα καταδείξουν τι έχει συμβεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε ο καυγάς πατέρα και μητέρας με αποτέλεσμα το βρέφος να αρχίσει να κλαίει. Στη διάρκεια του καυγά άγνωστο πως, το βρέφος δέχτηκε σοβαρά τραύματα. Φως στην υπόθεση όμως θα ρίξει η έρευνα των αρχών.
Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 12.30 το μεσημέρι πήρε ο πατέρας του βρέφους το οποίο κατέληξε όταν μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με βαριά τραύματα και σύμφωνα με τους γιατρούς βαριά κακοποιημένο.
Με το βλέμα σκυφτό και το μπουφάν να "προσπαθεί" να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ο ίδιος λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων της Νεάπολης ενώ σύμφωνα με δικαστικές πηγές παρέμεινε αμίλητος ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέως καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, αλλά και από γιατρούς του νοσοκομείου, η μητέρα του βρέφους ήταν αρκετά φοβισμένη και φέρεται να είπε στην αρχή πως ο άνδρας της πέταξε το κινητό στο κεφάλι του μωρού, που κρατούσε στην αγκαλιά της, αλλά αυτή η εκδοχή δεν ήταν αληθής. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 32χρονη ισχυρίστηκε πως τσακώθηκε με τον άνδρα της ο οποίος έφυγε γύρισε μεθυσμένος στο σπίτι και τη χτύπησε μαζί με το μωρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...