Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Μετά φταίνε οι Γάλλοι που τους πηδούσαν 120 χρόνια.


Έκανε και η μύγα κώλο.
Τα πρώτα κρούσματα εγκλημάτων μίσους εναντίον των Ελλήνων από τους μουσουλμάνους εποίκους είναι γεγονός.
Συγκεκριμένα, Αλγερινός χθες το απόγευμα, προχώρησε σε τρομοκρατικές απειλές εναντίον των Ελλήνων αφού συνελήφθη να ληστεύει και να ξυλοκοπεί ηλικιωμένους σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.
Ο λάθρο αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο ενός ηλικιωμένου στη γραμμή «10», με τον οδηγό του λεωφορείου να ειδοποιεί την ιδιωτική ομάδα ασφάλειας του ΟΑΣΘ, αλλά και την Αστυνομία.
Στο σημείο έφθασε πρώτη η ομάδα του ΟΑΣΘ, ακινητοποιώντας τον δράστη, ο οποίος υπήρξε επιθετικός, χτυπώντας και τους άνδρες της ασφάλειας, αλλά και επιβάτες.
Το ανησυχητικό, ωστόσο, είναι οι τρομοκρατικές απειλές που άρχισε να εκτοξεύει, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού του με προσωπικό και επιβάτες, βρίζοντας, παράλληλα, την Ελλάδα, με τις κυριότερες εξ αυτών να περιλαμβάνουν τις φράσεις:
«Θα σφάξουμε τους Έλληνες» και «Θα βιάσουμε τις Ελληνίδες».
Ακολούθησε η προσαγωγή του δράστη, στο Α.Τ. της οδού Δωδεκανήσου.

Δυστυχώς τα περιστατικά αυτά θα αυξηθούν τόσο σε αριθμό όσο και σε ένταση αφού πλέον κατά χιλιάδες οι μουσουλμάνοι έποικοι εγκαθίστανται στην ενδοχώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι πιθηκοφατσες ειναι αυτες!Αχ Ελλαδα μου σε κλαιω.Ειμαστε πολυ λιγοι μπροστα στο μεγαλειο σου αλλα και μπροστα στον αφανισμο σου.Αν ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα στα μερη που περπατησε και διδαξε ο Αριστοτελης.Ντροπη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...