Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Πόση ξεφτίλα μαζεμένη σε έναν άνθρωπο. Είναι να απορείς.


Ο Μπουμπούκος ήταν παρών στο επίσημο Δείπνο της Ευρωπαϊκής Ιουδαϊκής Ομοσπονδίας εν όψει της αυριανής τους επίσκεψης στο Άουσβιτς, όπου στη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου εξοντώθηκαν εκατομμύρια Εβραίοι.
Όπως και να το κάνουμε πρόκειται για μια είδηση, από αυτές που προκαλούν έκπληξη.  Άσε που σε λίγο δεν θα έχει αφήγημα ο Τσίπρας και η παρέα του.
Υπενθυμίζεται ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί επίσης στο Άουσβιτς στον εορτασμό της 75ης επετείου από την απελευθέρωση του στρατοπέδου. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για μεγάλη μάχη της κωλοτούμπας. Άδωνις vs Βορίδης. Ποιος ξεπουλάει πιο γρήγορα και απ τον εαυτό του την δήθεν πατριωτική ιδεολογία που έλεγε πως είχε. Για την καρέκλα ρε γαμώτο!!!(Εβραίους προσκυνάνε, καταδέχονται να τους βραβεύσουν, να προσκυνήσουν μνημεία τους, να φορέσουν τις κίπες τους. Για την οικονομία την να λέμε, αυτοί δεν είναι απλά φιλελεύθεροι αυτοί είναι νεοφιλελεύθεροι. Αυτοί στο τέλος θα τσακωθούν και μεταξύ τους, για το ποιος είναι πιο πιστός στον "περιούσιο". Θα ξιφουλκίσουν με επτάφωτες λυχνίες. Ρε πως κάνετε έτσι; Οι χαρά του κάθε ΚΟΕΝ, είστε.

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι το 2000 και κάτι στις αρχές, που λέει και ένα τραγούδι, έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο προεκλογικό της εφημερίδας "Ελληνικές Γραμμές". Ο κ. Κων/νος Πλεύρης από την εφημερίδα καλούσε τους ψηφοφόρους να δώσουν την ψήφο του σε τρεις ταλαντούχους νέους πολιτικούς τον Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη(Μαρουδή)Βορίδη και τον γιο του Θάνο Πλεύρη ως εξαιρετικές περιπτώσεις που πρέπει να τύχουν της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων και ότι εγγυάται ο ίδιο για την ποιότητα τους. Άντε ας πούμε πως ο γιος κατά τη γνώμη μου, δεν έχει υποπέσει(απ όσο ξέρω, σε τραγικά λάθη). Γα τους άλλους δύο τι έχει να μας πει ο κ Κων/νος Πλεύρης;
Να αφιερώσω και το τραγούδι της Τζόρτζια τον ΜΠΛΕ(ξέρουν από μπλέ σε όλες τις αποχρώσεις και ΣόιΜΠΛΕ). https://www.youtube.com/watch?v=Ca7NAIeK5Wo
Να προσέξουν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, μην τους κάψουν οι επτάφωτες λυχνίες.

Ανώνυμος είπε...

Μπλέ - Μια φορά κι ένα καιρό https://www.youtube.com/watch?v=or9xc6ZFGzc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...