Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

«Βράχο – βράχο» τον καημό ...τους.



Η αλβανική μαφία εν δράσει .


Μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών κατά την οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας ένας τόνος και 181 κιλά κοκαΐνης.
Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί (Αλβανοί και αραβόφωνοι), ενώ επίσης κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, πιστόλια και καλάσνικοφ.
Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα 9 άτομα, για τα οποία πραγματοποιούνται έρευνες και επιχειρήσεις εντοπισμού, τόσο στη χώρα μας όσο και σε χώρες του εξωτερικού με συνεργαζόμενες Υπηρεσίες. Εκτός από τους οκτώ συλληφθέντες οι Αρχές αναζητούν έναν Έλληνα, 42 ετών, που διαμένει στον Νέο Κόσμο. Έχουν γίνει έρευνες στην περιοχή του Νέου Κόσμου αλλά και σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων.
Η κοκαΐνη, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία μέχρι στιγμής, προέρχεται από τον ‘Αγιο Βικέντιο στην Καραϊβική και έφτασε στην Ελλάδα με ιστιοφόρο, το οποίο έδεσε στο λιμάνι του Αστακού. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν σε ενοικιασμένα δωμάτια που είχαν κλείσει για το σκοπό αυτό τα μέλη της οργάνωσης.  Η χώρα μας ήταν ο πρώτος σταθμός των ναρκωτικών, εκ των οποίων οι μεγαλύτερες ποσότητες προορίζονταν για την υπόλοιπη Ευρώπη και τη ΒΔ Αφρική.
Από την μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει ότι η εγκληματική οργάνωση έχει αποκομίσει παράνομα έσοδα που υπερβαίνουν τα 50.000.000 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...