Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Δάσκαλε που (κάποτε) δίδασκες.


Πικρές αλήθειες από τον Θάνο Τζήμερο. Αυτή τη φορά, επέλεξε να επιτεθεί στους εκπαιδευτικούς, χαρακτηρίζοντάς τους «αγράμματους σταλίνες τεμπελχανάδες».
Αρχικά, με την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook την Κυριακή, ο Θ. Τζήμερος επέκρινε τις «πλουσιοπάροχες διακοπές των εκπαιδευτικών» και επιτέθηκε στην ΟΛΜΕ και στην ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για τις απεργίες που κάνουν. Χαρακτηρίζει μάλιστα «ακροαριστερό αρχικαταληψία» τον δολοφονηθέντα στην Πάτρα, Νίκο Τεμπονέρα.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «στις 9/1 η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει νέα «κινητοποίηση» για τα 29 χρόνια από τη δολοφονία του ακροαριστερού αρχικαταληψία Τεμπονέρα».
Για να καταλήξει: «Αν δεν ξεδοντιάσεις τον κρατικό συνδικαλισμό δεν μπορείς να περάσεις ούτε μισή μεταρρύθμιση. Και στα σχολεία υπάρχει η μεγαλύτερη συνδικαλιστική σαπίλα. Τα παιδιά μας τα «διδάσκουν» – εκτός των πάντα υπαρχουσών λαμπρών εξαιρέσεων – αγράμματοι σταλίνες τεμπελχανάδες».


Η πραγματικότητα είναι οτι «εργάζονται» από 158 έως 185 μέρες τον χρόνο και πληρώνονται για 300.Δεν είναι πλέον λειτούργημα, αλλά ακριβοπληρωμένο επάγγελμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

- Ποιός έκανε τις δηλώσεις;
- Ο Θάνος Τζήμερος.
- Α, εντάξει.

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στο Θάνο Τζιμερο .
Βάζει τα πράγματα στη θέση τους και δεν αφήνει την αριστερή πανουκλα να μονολογεί !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...