Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Αποτρόπαια αποτροπή.


Στην πιο γελοία και νεοσουρεαλιστική δήλωση προχώρησε το Πεντάγωνο προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης (ξημερώματα σήμερα Παρασκευή ώρα Ελλάδας) ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την εξόντωση του Ιρανού υποστρατήγου Κασέμ Σουλεϊμανί, που σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης, με τον πλέον γελοίο τρόπο:
«Κατά διαταγή του προέδρου, ο αμερικανικός στρατός έλαβε αποφασιστικά αμυντικά μέτρα για την προστασία του αμερικανικού προσωπικού στο εξωτερικό σκοτώνοντας τον Κασέμ Σουλεϊμανί», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε. Σκοπός ήταν «η αποτροπή μελλοντικών ιρανικών επιθέσεων», πρόσθεσε το Πεντάγωνο.
Ο Νετανιάχου μόλις έφυγε εσπευσμένα από την Ελλάδα για Ισραήλ καθώς “οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν τεθεί σε αυξημένο συναγερμό φοβούμενες αντίποινα από το Ιράν ή από φιλικές προς αυτό δυνάμεις μετά τον φόνο του Σουλεϊμανί”.

Μήπως θα δολοφονήσει κι αυτός “προληπτικά” κανέναν άλλον;
Ο δολοφόνος Ντόναλντ Τραμπ σε tweet του σήμερα έδειξε τις προθέσεις του αφού έγραψε «Το Ιράν ποτέ δεν κέρδισε σε πόλεμο, ποτέ δεν έχασε σε διαπραγμάτευση», που σημαίνει, ότι δεν διαπραγματεύομαι  γιατί θα χάσω, μόνο πόλεμο κάνω.

Πάντως στην Ελλάδα, μας έφεραν τόσους πολλούς λάθρο, ούτως ώστε να μην μπορούμε να κάνουμε χρήση της  ... «αποτροπής μελλοντικών επιθέσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...