Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Επρεπε να της κάνει χρήση, και ως χαρτί υγείας.


Το ελληνοτουρκικό ΥΠ.ΕΞ απάντησε με ιδιαίτερη οργή στην κίνηση του Γιάννη Λαγού να σκίσει τουρκική σημαία ενώπιον του ευρωκοινοβουλίου αλλά σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Τσαβούσογλου περί «ρίψης των Ελλήνων στη θάλασσα» δεν είπε τίποτα.
H πράξη Λαγού ήταν κατά το ΥΠΕΞ καταδικαστέα αλλά οι δηλώσεις Τσαβούσογλου που παραπέμπουν σε εποχές Μικρασιατικής Καταστροφής όταν οι Έλληνες έπεφταν στην θάλασσα για να σωθούν από τους Τούρκους σφαγείς δεν ήταν καταδικαστέες.
Νωρίτερα ο Έλληνας ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός σε συνεδρία στο ευρωκοινοβούλιο, σχετικά με την κατάσταση των λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά είχε σκίσει την τουρκική σημαία.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός αντέδρασε λέγοντας «Δεν ακούμε κανέναν να μιλά εδώ για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών. Όλοι μιλάνε για τους μετανάστες. Με τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών τι θα γίνει;».
Ο κ.Λαγός υποστήριξε πως το 70% των Ελλήνων πολιτών είναι ενάντιοι στην λαθρομετανάστευση και ότι ο λαός της χώρας δέχεται επιθέσεις από μετανάστες.
Είπε επίσης, πως «Στη μια μεριά υπάρχει η Τουρκία, που κάνει ότι θέλει. Στην χώρα μας συρρέουν οι μετανάστες. Να λοιπόν η τουρκική σημαία, το μοναδικό που της αξίζει είναι αυτό, τίποτε άλλο» και έσκισε τη  χάρτινη τουρκική σημαία.



Λαγέ κακώς τους ονομάζεις μετανάστες. Είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ του κερατά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...