Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Αμα δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσει άλλος.


«Η προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων είναι δικό μας θέμα. Η λογική ότι κάποιος άλλος θα έρθει και θα πολεμήσει για μας δεν υπήρξε ποτέ, τουλάχιστον στη δική μου λογική, και είναι κάτι το οποίο κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν πρέπει να περιμένει» τονίζει σε συνέντευξή της σε εφημερίδα η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι ΗΠΑ «ενθαρρύνουν «τα κράτη να επιλύσουν τις διαφωνίες τους ειρηνικά, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο» και τα καλούν «να απέχουν από όλες τις ενέργειες που ενέχουν τον κίνδυνο αύξησης των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο» σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων των ΗΠΑ.

Στη συνάντηση Τραμπ- Μητσοτάκη όλοι είδαν πως όταν ο δεύτερος ψέλλισε πως η «συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης προκαλεί αποσταθεροποίηση» ο πρώτος απάντησε πως»ο Ερντογάν είναι φίλος μου». Και εξήγησε στον Έλληνα Πρωθυπουργό πως το θέμα της Λιβύης θα το συζητήσει αλλά όχι μαζί του. Θα το συζητήσει με την Γερμανία, την Ρωσία και άλλες χώρες- στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα και πρώτα-πρώτα με την Τουρκία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σοκ και Δέος!! Το τέλος της Φιλιππιάδας είναι γεγονός!! Μετά τους 400 λαθρομετανάστες που ήδη φιλοξενεί, στέλνουν άλλους 1.500 λάθρο στην περιοχή Χανόπουλο, όπου απέχει 5 χλμ. περίπου από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Φιλιππιάδα ...ενώ η Φιλιππιάδα είναι μια κωμόπολη 3.000 κατοίκων!

Εξαφανισμένος ο Περιφερειάρχης Ηπείρου!

Άφαντοι οι Δήμαρχοι!

Διαδώστε το!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...