Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Συνεχίζετε η χαρά των ...χωματουργικών.



Τσουχτερό κρύο, χιόνια και παγετός σε πολλές της χώρας συνθέτουν το σκηνικό που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία «Ηφαιστίων», προκαλώντας προβλήματα σε πολλά χωριά και πόλεις της ορεινής και ημιορεινής χώρας.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επιμείνουν και σήμερα σε Αττική, Εύβοια και Κρήτη, ενώ οι πολικές θερμοκρασίες θα γίνονται πιο αισθητές εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που θα πνέουν, εντάσεως έως και 10 μποφόρ. Ουσιαστική βελτίωση ο καιρός θα παρουσιάσει από την Τετάρτη.
Δραματική είναι  η κατάσταση στο χωριό Σέττα του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια, καθώς 28 κάτοικοι παραμένουν από χθες αποκλεισμένοι λόγω του χιονιού και χωρίς ρεύμα.

Η υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών επισημαίνει ότι η κακοκαιρία «Ηφαιστίων», σήμερα, θα δώσει «βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά». Οι μετεωρολόγοι του meteo.gr/ τονίζουν ότι «τοπικές βροχές ή χιονόνερο θα εκδηλωθούν στην Ανατολική Βοιωτία, την Αττική και την Εύβοια όπου θα χιονίσει στα ορεινά, στα ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο».



Τρίβουν τα χέρια τους πολλοί δήμαρχοι.Με την Ζηνοβία και τον Ηφαιστίωνα ζεστάθηκαν οι τσέπες τους. Εάν βρείτε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα να μας χαιρετίσετε. Μόνο παροπλισμένα γκρέϊντερ και μπουλντόζες διαφόρων αετονύχηδων που τα βαπτίζουν εκχιονιστικά υπάρχουν σε πολλούς δήμους.Όσο για το κόστος της όλης "επιχείρησης"; Αστα να πάνε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι εργολάβοι του ΠΑΣΟΚ στις επάλξεις ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...