Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ο Μητσοτάκης σούταρε τον Ζαγοράκη.


Τη διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ο κ.Πέτσας είπε «Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο.
Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα.
Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης.
Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη. Με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται.

Με απόφασή του Πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης.

Ο ευρωβολευτής  που δεν είχε παραιτηθεί για την προδοσία της Μακεδονίας απείλησε με παραίτηση εξαιτίας της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ από τη Σούπερ Λιγκ.
«Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν τη συγκεκριμένη επιτροπή (σ.σ.: ΕΕΑ)» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ζαγοράκης.



Η κυβέρνηση αδειάζει τον Αυγενάκη και ανακοινώνει ότι παίρνει αποστάσεις από την απόφαση της ΕΕΑ και με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η κύρωση υποβιβασμού για τέτοια θέματα! Κανένας τέτοιος κίνδυνος πλέον για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

H Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται από τον Ζαγοράκη αλλά εκβιάζεται από τον ΠΑΟΚ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Διαιτητής» Κούλης έδωσε κόκκινη κάρτα στον Ζαγοράκη, και πέναλτι υπέρ του Σαββίδη.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει κυβέρνηση, πρέπει να σταματήσει το βόθρο πρωτάθλημα για μια πενταετία, ώστε να ηρεμήσουν όλες οι υαινες.

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Σύγχρονο σχέδιο διαχείρισης κρίσεων ώστε να θωρακιστεί η χώρα στους νέους κινδύνους»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για ένα νομοσχέδιο που συγκροτεί εθνικό μηχανισμό διαχείρισης κρίσεων.........

Εσυ τι περιμενεις να διαβασεις στη συνεχεια; Τα ιδια κι εγω.

Ναι, αμ δε!

Για ένα σύγχρονο και φιλόδοξο σχέδιο διαχείρισης κρίσεων, ώστε να θωρακιστεί η χώρα απέναντι στους νέους κινδύνους από την κλιματική αλλαγή, έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοΐδης,

Ανώνυμος είπε...

Ναατος και ο λαγοοοος!

Ο ακαδημαϊκός Χρήστος Ζέρεφος αναφέρθηκε στην κλιματική αλλαγή, προειδοποιώντας ότι το 40% της Ελλάδας θα οδηγηθεί σε ερημοποίηση.

«Σε ερημοποίηση θα οδηγηθεί το 40% της χώρας μέχρι το τέλος του αιώνα, σε περίπτωση μη προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή», ανέφερε ο ακαδημαϊκός, Χρήστος Ζερεφός σε ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και του forum "ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ", στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ανώνυμος είπε...

Εχει ψωμι η υποθεση, βιαστηκα.

«Απαιτούνται συγκλίσεις για να δημιουργήσουμε έναν καινούριο κόσμο. Ένα καινούριο πολιτισμικό, πολιτιστικό, κοινωνικό, οικονομικό, μοντέλο»,
ανέφερε η πρόεδρος του Convergences Greece Forum "ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ",
Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Όπως ανέφερε, απαιτούνται «συγκλίσεις μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου, του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της κοινωνίας των πολιτών, τους επιστήμονες, τα ΜΜΕ».

Σύμφωνα με την κυρία Μητσοτάκη, «υπάρχει ελπίδα και έρχεται από την καινοτομία και την τεχνολογία.

Με τη βοήθεια των ΑΠΕ και των νέων τεχνολογιών,
η Ελλάδα θα μπορούσε σε 20 χρόνια να εξάγει ενέργεια στην περιοχή.

Αυτό που προσπαθούμε είναι να χτίσουμε ένα νέο κοινωνικό οικοσύστημα», ανέφερε.

https://www.pronews.gr/perivallon/842337_h-zerefos-se-erimopoiisi-tha-odigithei-40-tis-elladas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...