Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Η πολιτική ηγεσία εφαρμόζει σχέδιο προδοσίας εις βάρος της χώρας!





Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, δεν “μάσησε” ποτέ τα λόγια του.
Τώρα μιλά για τη συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας και δηλώνει ότι “αν οι πολιτικοί μας ταγοί την θεωρούν πράγματι υποδειγματική όπως λένε, τότε πραγματικά φοβάμαι”!
Ο κ.Χρηστίδης επισημαίνει ότι δεν υπογράψαμε συμφωνία, αλλά “επικυρώσαμε όσα προβλέπονται από το 1977”. Παρόλα αυτά χαρακτηρίζει ιστορικό το γεγονός αφού είναι η πρώτη υπογραφή για ελληνική ΑΟΖ.
Εξηγεί τι χάνουμε από την επικύρωση της συμφωνίας και λέει ότι “δώσαμε κυριαρχία στους Ιταλούς ψαράδες. Άρα δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι υποδειγματική συμφωνία”.
Μπορεί να βρούμε μπροστά μας αυτή τη συμφωνία στο Καστελόριζο; Ο κ.Χρηστίδης απαντά καταφατικά και λέει ότι αν ισχύσουν τα ίδια “ξεχάστε την ΑΟΖ με την Κύπρο, δηλαδή ξεχάστε τον ελληνισμό”!
“Δεχόμαστε τη διάσπαση του ελληνισμού, δεχόμαστε παραχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, ίσως χωρίς να πάμε και στη Χάγη” ,προσθέτει ο κ. Χρηστίδης.
“Μας πήρε 43 χρόνια να υπογράψουμε αυτό που θα μπορούσαμε να ΄χαμε υπογράψει από το 1982”, λέει .
Μιλά για το ψευτοδίλημμα “θέλετε πόλεμο ή ειρήνη” και τονίζει ότι αυτό που απαιτείται είναι η αποτροπή.
“Δεν μπορώ να κατανοήσω με τη λογική μου αυτά που γίνονται…Φοβάμαι για τις αναλύσεις και τις κρίσεις των πολιτικών μας…Είμαι πεπεισμένος ότι ίσως όλα αυτά έχουν συμφωνηθεί και το θέμα είναι πως θα τα περάσουν στην κοινή γνώμη”, τονίζει ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ.
Με δυο λόγια ο Ναύαρχος είναι στη συνέντευξή του καταιγιστικός!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...