Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ετσι εξηγούνται όλα.Αυθεντική φαίνεται πως είναι η μία από τις δύο ταυτότητες που βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ο Βέλγος άνδρας που δολοφονήθηκε στην Βούλα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης, βελγικής καταγωγής, φαίνεται πως στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για μεγάλες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στο εξωτερικό, και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Το θύμα της επίθεσης, δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι την Παρασκευή στην Βούλα και οι αρχές είχαν βρει δύο ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία. Η μία φαίνεται πως είναι η αυθεντική, με τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, να αναμένεται να στείλουν το πρωί, τα δακτυλικά αποτυπώματα και την φωτογραφία του θύματος στις βελγικές Αρχές μέσω Interpol, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος είναι αυθεντικά.
Ο 47χρονος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια, μαζί με την Γαλλίδα σύζυγό του και το παιδί τους. Οι γείτονές του, τον γνώριζαν ως εισαγωγέα λαδιού και κάρβουνου, ενώ την σύζυγό του ως σύμβουλο επιχειρήσεων. Στην κατοχή του θύματος βρέθηκαν 6 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, εκ των οποίων κάποιες dual sim.

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Οι Αρχές ερευνούν το παρελθόν του επιχειρηματία - Τι κατέθεσε η σύζυγοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...